Oprettet 4. oktober 2024

Fyns sødeste miniature gravhundehvalpe - 2 hunner (korthåret)





Sælges til 13000 kr.
Race
Race
Gravhund
Alder
Alder
6 uger
Farve
Farve
Black/brindle
Antal
Antal
2 hunde
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
23. oktober 2024
Placering
Placering
5270 Odense
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Mit fynske projekt - tanken om hvalpe blev spiret af ønsket om en hund nr. 2 og mødet med Ludvig (hvalpenes far) på legepladsen for 1½ år siden...
Og så kom der hele 5 hvalpe 28/8. Det er den BEDSTE ferie jeg har haft - bruger alle mine 5 ugers ferie på mine hvalpes udvikling og give dem den bedste start i livet.

Hvalpene er født og vokset op i min stue og er derved vant til husets lyde af; tv, musik, snak, åbne/lukke af terrassedør, støvsuger og pludselige høje lyde...Jeg har socialiseret dem meget ved at åbne mit hjem for børn, naboer, mine gamle forældre og mine venners 2 hunde. De har oplevet at køre i bil og gået ud i haven på græs, renligheds træning skal jeg begynde på nu. De bliver chippet, vaccinerede og får sundhedsbog d. 14. oktober.

Mor vejer 4,7 kg og er en miniature gravhund uden stamtavle black/tan. Far er en sød og rolig 'tigerstribet' (brindle) miniature gravhund på 4,7 kg. Han har en stamtavle.

Jeg håber at finde hjem til dem i familier hvor der er børn i skole alderen / ældre pensionister / hund i forvejen / andre der har tid og overskud som har sat sig ind i hvad det indebærer at få et nyt familiemedlem med 4 poter...
Kun seriøse henvendelser - depositum 3000,00


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


;