Oprettet 13. juli 2024

Australian shepherd, hvalpe, 8 uger , salgklar 27/8





Placering
Placering
7361 Ejstrupholm



Annoncebeskrivelse

Australian shepherd hvalpe
Vil du følge med fra starten har du muligheden. Jeg har en gruppe hvor der lægges billeder og videoer op.
Hvalpene blev født d. 2/7 Og er klar til afrejse d. 27/8 eller hvornår det passer. Der er 2 hanner ledige. Hollie er familiehund, 100% ægte men uden tavle. Hendes forældre har tavle.
Han hunden det samme.
Begge forældre er DNA testet for racetypiske sygdomme (spørg hvis i vil vide mere), samt røntgen i HD og AD. Fantastisk rolige forældre og en race der har brug for mental stimuli og tilpasser sig sin familie.
Da hun er fra flere generationer som familie/gård hund er hendes hyrde instinkter ikke så stærke som de hunde der er avlet til det. Selvfølgelig er de tilstede i racen, men mere latente. Hvis dette ønskes skal man søge andre veje. De vokser op i stuen med katte, børn og bliver vant til hjemmets lyde, og vil trænes i forskellige miljøet og bilkørsel inden de skal afsted i deres nye familier.
Skriv eller ring endelig for mere info. telefon Depositum v. Reservation 3000kr som ikke betales tilbage. Om racen:
Den australske hyrdehund er en fantastisk makker, som er venlig, tålmodig og intelligent, og som også er velegnet som en familiehund, hvor børn også er en del af husstanden. Den er lærenem og reagerer særdeles positivt på al indlæring og træning, der gør det både sjovt og nemt at have Australian Shepherd-hvalpe, der skal opdrages og blive til de skønneste hunde. Typisk bliver en hanhund 51-58 cm høj og tæver en smule mindre med en højde på 46-53 cm. Vægt 16-32 kg. Søgeord:
Aussie
Aussi
Australsk shepard
Australsk Shephard
Australian Shepherd
Australsk hyrdehund.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;