Shetland Sheepdog

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Shetland Sheepdog.

Går du med drømmen om, at finde den helt perfekte Shetland Sheepdog at købe, så er det denne side du skal holde godt øje med. 

På oversigten her, ser du nemlig de Shetland Sheepdog som er til salg via Gipote. 

Bliv klogere på racen Shetland Sheepdog.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Shetland Sheepdog

  Skønne shetie hvalpe i farven zobel med hvide aftegninger søger kærligt hjem. De er vant til børn og alt hvad hverdagen tilhører. Der medfølger DKK stambog, hvalpepakke, købekontrakt, sundhedsbog inkl...

  Alder 4 uger
  9270 Klarup
  Image
  Shetland sheepdog Aslan

  Skønne Aslan er klar til at flytte hjemmefra 28.06.2024 Han har DKK stamtavle, er øjenlyst fri, Vaccineret og chippet

  Alder
  8450 Hammel

  Køb eller sælg en Shetland Sheepdog på Gipote.dk 

  På denne side, finder du de Sheltie hunde som sælges i øjeblikket via Gipote. 

  Vi kan godt forstå hvis du er lun på denne race, den er fantastisk skøn - og det gælder uanset om der er tale om hvalpe hvalpe eller voksne hunde, en ren-racet eller en Shetland Sheepdog blanding, i den rødlige farve eller blue merle - de er alle skønne på hver deres måde. 

  Af den årsag, kan salg af denne race også gå lynhurtigt, så hvis du falder for en hund du er interesseret i at købe, så kontakt sælger. 

  Når hunden som du gerne vil høre mere om at blive solgt? Så trøst dig med at vi løbende får nye hunde af denne race til salg på platformen. 

  Står du omvendt i den situation, at skulle sælge en Shetland Sheepdog? 

  Så scroll ned til næste afsnit og tryk på linket, der fører dig til den side, hvor du kan kreere din salgsannonce. 

   

  Sæt Shetland sheepdog til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du. 

  Skal du sælge din Shetland Sheepdog? 

  Så klik på -> Sæt din Shetland Sheepdog til salg på Gipote. Når du trykker på linket, starter vores oprettelsesflow op, hvor du kan lave en salgsannonce på din hund. 

  Her kan du fx sætte billeder ind af din hund, du kan skrive en tekst om den, udfylde pris, alder (er det fx valper fra årsag 2018, 2019, 2020 mv.), har den nogle allergier, eller andre ting som kan være relevant at oplyse potentielle købere om. 

  Til slut bliver du i oprettelsesflowet spurgt om du vil have en gratis annonce eller betale et mindre beløb. 

  Få meget mere info om, hvilken en af de to muligheder du bør vælge, under selve oprettelsen. Vi skal nok vejlede dig :-)  
   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  At blive forelsket i en hund der bor mange gule og grønne marker væk fra hvor man selv bor, kan for nogle virke som en ekstrem uoverskuelig opgave at hente hjem. 

  Hvor din grænse går, kan kun du bestemme. 

  Det kan fx være at du bor i Sønderjylland og finder en hund, som er sat til salg i København, som du gerne vil køre til, mens en hund fra Sverige eller Norge bliver for lang en rejse. 

  Det er det der både er en fordel og ulempe ved et digitalt hundeunivers - vi har som sådan ingen geografiske rammer, så derfor må du sætte grænserne for dig selv :-) 

  Vi tør dog næsten godt love dig, at uanset hvor lang en køretur du skal ud på, for at hente din hund, så er det glemt lige så snart du ser mini komme dig i møde med en logrende hale.

  Før du køber en Shetland Sheepdog

  Vidste du, at en Shetland Sheepdog også kaldes for Sheltie. At den er et fremragende familiemedlem, men også noget af en superstjerne inden for hundesport. 

  På trods af at en Sheltie ligner en mini version af en Collie, så er de to hunderacer meget forskellige.

  I vores store hundeleksikon har vi skrevet om racen Shetland Sheepdog. Vi har skrevet om alle hunderacer for at klæde potentielle kommende ejere på, ift hvad de kan forvente af den specifikke race, som de er interesseret i. 

  Klik her for at læse om racen Shetland Sheepdog og bliv meget klogere på racens behov for motion, pelspleje, opdragelse, sygdomme mv.