Dansk Svensk Gårdhund

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Dansk Svensk Gårdhund.

Dansk Svensk Gårdhund købes af mange, hvilket vi virkelig godt kan forstå! På denne side kan du se en liste over dem, som er sat til salg via Gipote - lige nu.

Læs mere om racen Dansk Svensk Gårdhund.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Dansk Svensk Gårdhund

  Søde dansk svensk gårdhundehvalpe, 2 tæver og 2 hanner, født 21/5, klar til at flytte hjemmefra 16/7-2023. Moderen har meget gode instinkter. Depositum kr. 2000. Ring/skriv gerne for nærmere info.

  Alder 8 uger
  9560 Hadsund
  Image
  Dansk Svensk Gårdhund

  Vi har 5 dansksvenskgårfhunde til salg en han og 4 tæver vi søger gode hjem til hvalpene

  Alder 6 uger
  6500 Vojens
  Image
  Dansk svensk gårdhundhun blandning

  Trygge og meget sociale hundehvalpe. Moderen har 25 % chihuahua i sig. Vokset op med børn og mennesker 24/7 og fri adgang til have. Chippede, vaccinerede og har fået ormekur.

  Alder 7 uger
  2730 Herlev
  Image
  Dansk Svensk Gårdhund

  Hundene er solgt, problemer med at slette annonce

  Alder 7 uger
  8620 Kjellerup
  Image
  Dansk Svensk Gårdhund

  Dsg hvalpe sælges 4 hanner og 1 tæve

  Alder 4 uger
  6840 Oksbøl
  Image
  Dansk Svensk Gårdhund, hvalpe, 4 uger , salgklar 23/6 2024

  4 HANNER TILBAGE . Ellie og Emil har endnu engang fået et kuld hvalpe. Denne gang blev det 4 hanner og 1 hun. De har alle flotte aftegninger og udviser allerede nysgerrighed og godt sind. Far kan ses ...

  Alder
  6650 Brørup
  Image
  Dansk svensk gårdhund, hvalpe, 8 uger , salgklar 28/5 2024

  To søde DSG. Hvalpe nu klar til at flytte til nye kærlige hjem. 2 hanner tilbage . Så mangler i en god familie hund er de her et rigtig godt bud. Har selvfølgelig sundhedsbog. Er vaccineret og chippe...

  Alder
  4100 Ringsted
  Image
  Dansk svensk gårdhund , hvalpe, 3 uger , salgklar 5 juli

  Født d. 10/05-24 . 2 hanner søger deres 5 stjernet hjem når de er 8 uger. De er flytte klar d. 5. Juli. De er Stue opdræt og hånd vante. jeg har mor og far i hjemmet. Både mor og far er små gårdhun...

  Alder
  4200 Slagelse
  Image
  Puddel blanding, hvalpe, 5 uger , salgklar 21.6.2024

  Søde små doodle hvalpe sælges til kærlige hjem. Mor Dansk Svensk Gårdhund. Far Mini Puddel. En fantastisk blanding, som bliver en allergivenlig hund der ikke fælder og med klogskaben fra D/S. Hvalpene...

  Alder
  6650 Brørup
  Image
  Dansk svensk gårdhund , hvalpe, 2 uger , salgklar D. 21/7

  Smukke Dansk-Svensk Gårdhunde hvalpe (uden stamtavle) til salg, klar til at flytte hjem til deres nye familier i slutningen af uge 29. Vores dejlige tæve Alma har fået 5 lækre hvalpe, 2 hanner og 3 hu...

  Alder
  2600 Glostrup
  Image
  Dansk Svensk Gårdhund

  2 skønne drenge søger deres forever hjem fra d. 05/07-24 når de er 8 uger send sms for mere info

  Alder 4 uger
  4400 Kalundborg
  Image
  Dansk/svensk Gårdhund, hvalpe, 5 uger , salgklar 10.07.24

  3 søde hanhvalpe søger deres nye familier. Mor er en sød og altid glad lille logrende hund. Hun er selv født hos os midt i vores stue. Far er en af de sødeste hanhunde vi har mødt. Hvalpene. voks...

  Alder
  3050 Humlebæk
  Image
  Dansk svensk gårdhund, hvalpe, 8 uger , salgklar 19 juli

  3 smukke piger til salg. Det er Grethes andet kuld hvalpe som er født her i Sverige. De vil være chippet vaccineret osv. Og han afhentes på Amager efter den 19 juli. <b>Oplysninger:</b>

  Alder
  2300 København S
  Image
  Dværgpinscher, hvalpe, 8 mdr. , salgklar 110824

  2 smukke hanner sælges. Mor og far er Black/tan og rød dværgpinscher men Pepsis (mor hundens) morfar er dansk svensk gårdhund så generne er sprunget nogle led over. Det er sket i tidligere kuld. Født ...

  Alder
  2880 Bagsværd
  Image
  Dansk svensk gårdhund , hvalpe, 5 uger , salgklar 5-7-2024

  Født d. 10/05-24 . 2 hanner søger deres 5 stjernet hjem når de er 8 uger. De er flytte klar d. 5. Juli. De er Stue opdræt og hånd vante. jeg har mor og far i hjemmet. Både mor og far er små gårdhun...

  Alder
  4200 Slagelse
  Image
  Dansk svensk gårdhund, hvalpe, 7 uger , salgklar 25. Juni 2024

  En af disse to ualmindeligt dejlige tæver kan blive din. De fylder 8 uger d 25 juni, så de er klar til afhentning en gang i løbet af sommeren, som det nu passer ind. De er ved afhentning chippet, vacc...

  Alder
  8660 Skanderborg
  Image
  DSG, hvalpe, 3 uger , salgklar 24.7.2024

  3 gårdhundehvalpe. 2 hanner og 1 tæve. Sælges ved fravænning. Bliver chippet, vaccineret og får ormekure inden afhentning. Kontakt gerne for spørgsmål, flere billeder.

  Alder
  4800 Nykøbing F

  Køb eller sælg en Dansk Svensk Gårdhund på Gipote.dk 

  Dansk Svensk Gårdhund hvalpe sælges mange forskellige steder i Danmark - både hos professionelle avlere og private opdrættere. 

  Har du fået hvalpe som du gerne vil finde nogle gode hjem til, så scroll ned i næste afsnit og få et link til den side, hvor du kan lave en salgsannonce. 

  Der har gennem tiden både været Dansk/Svensk Gårdhunde til salg, både nogle billige annoncer og andre lidt dyrere, med og uden stamtavle, som blanding, korthåret eller langhåret hunde. 

  Med andre ord - du vil før eller siden (helt sikkert) finde en sød hund som passer til dit budget og ønsker. 

   

  Sæt Dansk Svensk Gårdhund til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du.

  Få sat din Dansk-Svensk Gårdhund voksen eller hvalpe til salg på Gipote lige her. Linket fører dig direkte til den side, hvor du kan starte oprettelsen af din salgsannonce, som vil blive vist på denne side til potentielle købere. 

  Det tager kun få minutter at udfylde, selvfølgelig afhængig af hvor mange billeder og hvor meget info det er, du gerne vil skrive om din hund. 

  Undervejs vil du blive præsenteret for, om du vil vælge en gratis eller betalt salgsannonce. 

  Det er ikke fordi du ikke kan sælge din hund med en gratis version, men du vil klart få nogle fordelagtige fordele ved at betale en mindre pris og dermed nå længere ud til en større gruppe af potentielle købere. 

   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  At Gipote er en markedsplads som er online betyder, at du ingen geografisk ramme har for hvor i DK du skal bo, for at oprette en annonce hos os. Det kunne vi selvfølgelig godt have gjort, men vi mener at det giver bedst mening for dig som sælger og køber, at vise hunde fra hele Danmark. 

  Ligeledes har vi ikke lukket ned for at en hundeejer fra Sverige kan oprette en salgsannonce, det sker meget sjældent men det er en mulighed. 

  Ender du med at blive vild med en hund som bor langt væk, så har du mulighed for at vælge om du har lyst til at tage en bil og køre turen for at hente den hjem. 

  Det er meget normalt, at hundeejere som fx bor I København på Sjælland falder for en hund som er til salg på Fyn, i Skive eller Sønderjylland, blot for at nævne nogle eksempler. 

  Det er helt korrekt at det kan være en lang tur, men vi tør næsten love dig at hele rejsen er glemt, så snart du har din hund i armene. 

   

  Før du køber en Dansk Svensk Gårdhund

  Vidste du, at en Dansk Svensk Gårdhund er yderst intelligent og har en masse energi, som betyder at den både skal udfordres mental og fysisk hver dag, ellers kan du risikere at den vil begynde at kede sig og blive ekstremt trist. 

  I vores store hundeleksikon har vi skrevet om Dansk Svensk Gårdhund, som vi stærkt anbefaler dig at læse inden du køber en hund af denne race. 

  Her vil du blive klogere på, hvordan den bedst trænes, hvilke genetiske sygdomme du skal være opmærksom på, dens personlighed og andre vigtige informationer.