Bichon Frisé

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Bichon Frisé.

Her finder du de nuttede Bichon Frisé hvalpe og voksne hunde, som har en salgsannonce her på Gipote. 

Scroll ned og bliv forelsket. arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Bichon frise, hvalpe, 8 uger , salgklar 4 maj

  To hanner en hun. Født 9/3. Begge forældre haves. Kan reserveres for 3000kr, man er velkommen til at komme og følge sin hvalp. Bliver selvfølgelig vaccineret og chippet inden de flytter. <b>Oplysni...

  Alder
  4792 Askeby
  Image
  Bichon Hvalp, hvalpe, 4 mdr. , salgklar 16-04-2024

  Bichon Hvalp Til Salg. Vi har en lille Bichon Frese hvalp til salg. Det er en meget lille, sød og energisk hundehvalp. Hvalpen er blevet Vaccineret Den er os blevet chippet Den har også fået en ...

  Alder
  8900 Randers C

  Køb eller sælg en Bichon Frisé på Gipote.dk 

  Uanset om du er på udkig efter at købe en hund af denne race, eller gerne vil sælge en Bichon Frisé, så er du landet på den rigtige side. 

  Vil du derimod gerne sælge eller købe en Bichon Havanais, så er det denne side du skal over på. Selvom de to racer minder meget om hinanden, så er der altså forskelle og de er derfor delt op i hver deres race-kategori. 

  Har du en blanding, så bestemmer du selv hvilken race-kategori lige netop din hund passer bedst til. 

   

  Sæt Bichon Frisé til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du. 

  Når du klikker på linket her, vil du kunne begynde at indsætte information og billeder af din Bichon frisé. 

  Når du er færdig med at udfylde din salgsannonce, så vil din hund være sat til salg på denne side, hvis du vel og mærke har valgt racen Bichon Frisé i oprettelsesflowet. 

  Det er op til dig, om du vil vælge en gratis annonce eller om du vil betale en lille smule, for at få nogle gode fordele. 

  Fordi du vælger en gratis annonce betyder det ikke, at du ikke kan få solgt din hund. Den gratis version er til den hundeejer, som ikke står og absolut skal af med sin hund nu og her. 

  Det er til en som har tid til at vente og ikke har behov for den ekstra opmærksomhed, som en betalt annonce giver. 

  Omvendt kan det siges at en køber, som står overfor at skulle af med sin hund nu, vil det være mest fordelagtig for, at betale en mindre pris - men til gengæld nå længere ud til en større gruppe af potentielle købere. 

   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  Der sælges Bichon Frise rundt omkring i hele Danmark, både voksen og valper fra 2018, 2019, 2020 mv. på Sjælland, Fyn, Jylland og vores lands andre små-øer. 

  Meget sjældent vil du kunne opleve at denne race sælges på Gipote fra Norge, Sverige eller Tyskland, da vores primære målgruppe er hunde i DKK.  

   

  Før du køber en Bichon Frisé

  Vidste du at en Bichon Frisé er beslægtet med hunde som: Coton de Tulear (bomuldshund), Bichon Bolognese, Havaneseren og Malteserne. 

  At de ikke er glade for at være alene hjemme for længe, at de kræver en del pelspleje og sidst men ikke mindst har brug for en masse dejlig og kærlig opmærksomhed? 

  I vores store hundeleksikon har vi skrevet om Bichon Frisé, hvori du kan læse meget mere end ovenstående korte udklip. 

  Her kan du fx blive klogere på hvor meget motion den kræver, hvilke genetiske sygdomme racen har og lære dens personlighed langt bedre at kende.