Papillon

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Papillon.

Er du også lun på at købe en Papillion? Vi kan godt forstå det! For denne race er en populær sag. 

Herunder kan du se alle hunde - både Papillion hvalpe og voksne, som er til salg lige nu.

Bliv klogere på racen Papillon.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Papillon

  Vi er en børnefamilie der har fået vores første kuld hvalpe som vi nu leder efter gode hjem til. Alle hvalpe kommer med DKK stamtavle, sundhedstjek, vaccine, chip og hvalpepakket. Begge forældre er go...

  Alder
  4700 Næstved
  Image
  Papillon, hanhund, 11 uger , m. stamtavle, salgsklar 20.04.2024

  Emil er en lille dreng fyldt med krudt i måsen. Han elsker at nusse og lave ballade. Der sker noget hvor han er og han er ikke bleg for at stikke næsen alt. Tilmed er han simpelthen så nuttet. Han er...

  Alder
  4720 Præstø
  Image
  Papillon/pomeranian, hvalpe, 18 år , salgklar 9/8-24

  Mangler du en ny bedste ven, så har vi 2 hvalpe som søger et nyt hjem d 9 August hvor de er 8 uger gamle. Moren: papillon Far: pomeranian . Både mor og far er rolige hunde med et kærligt sind. Der er...

  Alder
  8940 Randers SV
  Image
  Papillon

  Maltipapi 3 lækre piger tilbage der er klar til rette nye hjem den 12.07.24 Mor maltipoo og far papillion med tavle.. De er vokset op med os i hjemmet, og får kun kvalitetsfoder. De sælges som fa...

  Alder 8 uger
  8620 Kjellerup

  Køb eller sælg en Papillion på Gipote.dk 

  Vil du gerne sælge en Papillion, så puds brillerne og hop ned til næste afsnit. Der venter dig et link til en gratis oprettelse af en salgsannonce på Gipote. 

  Vil du i stedet gerne købe en Papillion? så læn dig tilbage her og lad os overbevise dig om, hvorfor det er, at du skal købe din næste hund via vores portal. 

  Vi er Danmarks største hundeportal, hvilket betyder at uanset om du ønsker at se Papillion hvalpe til salg fra 2018, 2019, 2020 osv. eller en voksen Papillion så er der stor sandsynlighed for at du finder lige præcist det du leder efter, blandt vores mange salgsannoncer. 

  Det samme gælder i forhold til om du søger en ren racet Papillion eller fx en Chihuahua/Papillon - eller Pomeranian blanding.   

   

  Sæt Papillion til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du.

  Det er gratis at oprette en salgsannonce på Gipote. Hvis du klikker lige her, så bliver du straks sendt videre til vores oprettelsesflow, som kun tager et par minutter at udfylde.

  Vil du gerne holde fuld fokus på at finde den helt rigtige ejer til den kære hund, som du har til salg, så kan du tilkøbe ekstra markedsføring til din salgsannonce. 

  Det betyder ikke, at du ikke vil kunne få solgt din hund til en god familie med en gratis annonce. Du vil dog klart få flere henvendelser, og dermed mulighed for at sortere dybere hvis du lader os booste din annonce. 

   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  De mange salgsannoncer som er oprettet på vores site, rummer hunde fra forskellige steder rundt omkring i Danmark, samt af og til et par stykker fra udlandet. Det sker ofte, at de som søger en hund, bliver forelsket i én, der bor mange kilometer væk. 

  Ender du med at falde for en skøn hund, som bor langt fra dig, så kan kun du gøre op med dig selv om køreturen er det værd. 

  Spørg dig selv om du er villig til at køre tværs over landet efter en hund, som du kun har set en kort beskrivelse af og et nuttet billede? 

  Nogle vil synes, at det er en alt for lang rejse, at tage fra fx Nordjylland til København, Midtsjælland, Fyn eller endnu længere - til Sverige eller Norge. 

  Andre ser det ikke som noget problem overhovedet, og kører glædeligt afsted til den private opdrætter eller den kennel som de skal besøge.

  Jeg er ret sikker på, at ligeså snart du står med din nye hund i armene, så kunne du have taget en dobbelt så lang tur, bare for at kunne kramme, dufte og mærke dens hjerte slå. 

  Og ligeså snart I et kommet tilbage til dens nye hjem (altså hjemme hos dig) så er den lange køretur selvfølgelig glemt.
   

  Før du køber en Papillon 

  En Papillon er en energisk og kærlig følgesvend der passer ind i de fleste familier

. Den lille hund er nem at falde for, da den er utrolig hengiven. 

  Men ligesom alle andre hunde har denne race nogle helt specifikke kendetegn og ikke mindst følelser. 

  Ud fra det, så fungerer den bedst inden for bestemte livsstile. 

  Vi anbefaler, at du altid læser op på racen du finder interessant, inden du springer ud i at købe en. 

  Det skulle jo gerne være sådan, at I lever sammen til døden skiller jer ad og ikke, at du finder det nødvendigt, at skille dig af med den efter et halvt års tid. 

  Du kan blive meget klogere på racen Papillon i vores store hundeleksikon <- du skal blot trykke på linket, og så bliver du ført videre. 

  Læser du ikke op på racen, så har du ingen viden om hvordan du skal håndtere den, samt om den vil blive lykkelig i dit selskab. I værste tilfælde vil både du og hunden fortryde at købet har fundet sted. 

  Det går jo ikke :-)