Oprettet 23. oktober 2024

Bichon Havanais, flere hvalpe, 1 uge , m. stamtavle, salgsklar 17. december 2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 18.000. kr.
Placering
Placering
2690 Karlslunde



Annoncebeskrivelse

Vores to skønne mor og far hund, chokolade Bichon Havanais med stamtavle i Dansk Kennel Klub (DKK) har fået hvalpe den 21. oktober 2024. (Det er mor og far hund på de sidste 5 billeder). Begge forældre er øjenlyst og tjekket med 0/0 i Patella. Kuldet er på 3 tæver og 1 han. Vi søger derfor gode og kærlige hjem til vores smukke hvalpe. Alle hvalpene er brune og har markeringer på ben, bryst og ansigt, som enten mor eller far (se billeder), med farve rød og hvid. Vores hvalpe kommer til at vokse op i centrum af vores familie, hvor de vil blive socialiseret, nusset og kælet og møde både børn og voksne dagligt. Begge forældre er dejlige sunde familie racehunde med et super godt og kærligt temperament og som bor sammen med os. Vores hvalpe vil få ormekur, blive dyrlæge tjekket igen i uge 7 (de er også tjekket ved dyrlæge efter fødsel), få første vaccine, blive chipmærket og registreret med stamtavle i Dansk Kennel Klub (DKK). Der medfølger en hvalpepakke bestående af foder til den første tid, godbidder, en gnaveting og et lille tæppe med hjemlig duft.
Hvis I tænker at I kan blive en god familie til en af vores hvalpe, så skriv til os. Vores hunde sælges som familiehunde.
Gør jer gerne klar om du/I har plads til hund i jeres liv og hverdag før I kontakter os. Vi vil meget gerne høre lidt til hvem I er og hvad I kan tilbyde en af vores hvalpe. Hvalpene vil være klar til at flytte hjemmefra fra tirsdag den 17. december 2024, når de er 8 uger. Ved reservation af hvalp, betales et depositum på kr. 5000.- Depositum vil ikke blive refunderet, hvis der efter depositum betaling fortrydes. Vi glæder os til at høre fra jer.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;