Oprettet 23. oktober 2024

Labrador , hund, 12 mdr. , salgklar Snarest

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 6.000. kr.
Placering
Placering
8200 Aarhus N



Annoncebeskrivelse

Red Fox Labrador søger nyt kærligt hjem. På grund af private omstændigheder er vi desværre nødt til at finde et nyt og kærligt hjem til vores elskede Red Fox Labrador. Lidt om mig:
Jeg er en 13 måneder gammel, stærk hanhund på 30 kg af racen Red Fox Labrador. Jeg er fyldt med energi og kærlighed, hvilket især mærkes nu, hvor jeg er trådt ind i teenagealderen. Som arbejdshund elsker jeg at være aktiv og hjælpe mine ejere. Jeg er nysgerrig på verden, har et naturligt jagtinstinkt, og frygter ingenting – undtagen støvsugeren!. På mit "CV" kan jeg prale af at have gennemført hvalpekursus, hvor jeg har lært kommandoer som "sit", "på plads", "dæk" og "giv pote". Jeg vil rigtig gerne udvide mit repertoire og lære endnu flere tricks! Jeg har dog stadig lidt udfordringer med at gå pænt i snor, da min nysgerrighed ofte får overtaget og mine ejere endnu ikke har knækket koden. Men med den rette træning er jeg sikker på, at jeg hurtigt kan blive bedre til det.
Som den store dreng jeg er, kan jeg sagtens være alene hjemme uden at lave ballade. Jeg slapper af og venter tålmodigt på, at mine ejere kommer hjem igen. Hvis I tror, jeg kunne være det perfekte nye medlem af jeres familie, er I velkomne til at kontakte mine nuværende ejere for mere information. De vil gerne sikre sig, at jeg kommer til et hjem, der kan give mig den kærlighed, opmærksomhed og motion, jeg har brug for – derfor forbeholder de sig retten til at vælge det rette match for mig. Jeg håber på at finde et hjem, der kan holde mig mentalt stimuleret og fysisk aktiv, så jeg kan fortsætte med at være den glade, sunde hund, jeg er!.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger