Oprettet 21. oktober 2024

Malteser, hvalpe, 4 mdr.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 7.000. kr.
Placering
Placering
2635 Ishøj



Annoncebeskrivelse

Jeg må af private årsager desværre sælge mit hjertebarn. Jeg ønsker ikke han skal være en kastebold, og derfor er det vigtigt for mig at han finder et fast hjem. Lidt om Nuni:
Han er fuld malteser og født i Danmark. Han er super sød, renlig, nysgerrig og aktiv. Han elsker at blive nusset og putte om natten - men han kan også sove alene i sin hundeseng. Han trives super godt udenfor og elsker at rulle sig i græsset. Nuni er født d. 01-06-2024. Han har fået ormekur af sin avler og jeg har fået ham chippet og vaccineret. Dog mangler han at få sin 16-ugers vaccine.
Han har en sundhedsbog og er registeret i Dansk Hunderegister. Med Nuni følger der en hundeseng, diverse pleje, legetøj, jakke, hundesele, hundesnor, snacks samt hundeskål. Mine forventninger til fremtidig ejer:
Jeg ønsker, at Nuni kommer til at bo i et hus/rækkehus med have, hvor han har fri mulighed for at løbe og udfolde sig. Han er rigtig god til at møde nye mennesker og er ikke genert. Jeg forstiller mig også at det skal være en familie/par som har tiden til en hvalp og alt hvad det indebærer! Man skal være opmærksom på, at han skal luftes hver 2-3 time.
Jeg er begyndt at træne ham i at være alene hjemme og det klarer han fint. Han har højst været alene i 2,5 time. Men man skal bare være opmærksom på at han er hvalp og derfor godt kan lave lidt ballade mens man er væk :D . Prisen er fast.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;