Oprettet 14. oktober 2024

Goldendoodle, hund, 2 år , salgklar Nu

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til Kontakt for pris kr.
Placering
Placering
2640 Hedehusene



Annoncebeskrivelse

2 skønne Goldendoodle tæver - søger udstationeringsfamilie.
De to piger er mor og datter og elsker hinanden. Vi foretrækker derfor at de bliver sammen. Gerne en børnefamilie med hus og have. Pigerne kan være alene hjemme, går pænt på gåturen, er tissetrænet og høre fint efter. Som udstationeringsfamilie får du de to skønne piger helt gratis. Vi bevarer deres avlsrettigheder.
Mens de er i vores avlsprogram, betaler vi for sundhedstest og avlsrelaterede dyrlægeudgifter.
Udstationeringsfamilien er ansvarlig for alle rutinemæssige og kæledyrsrelaterede udgifter. Vi ser vores udstationeringsaftale som en ægte "win-win" situation.
Vores udstationering/værtsfamilie modtager pigerne helt gratis, for at arbejde med os i deres avlsår, og vi har den tilfredsstillelse at vide, at de lever livet som et elsket familie medlem. For at kvalificere dig som udstationeringsfamilie for pigerne skal du:. Bo på sjælland, og være fleksibel til at aflevere og hente dem til sundhedstest, dyrlægebesøg, avl og ved behov på vores adresse i forb. med eks. parringer og være indstillet på at de skal bo hos os, i den periode de har hvalpene. Hold dem sikker og indhegnet i baghaven og sørg for grundlæggende træning, der er standard for hundeejerskab (hus-, snor- og grundlæggende lydighed).
Hold dem fri for filtre, og få dem trimmet efter 8-12 ugers tidsplan med en professionel trimmer.
Giv vores anbefalede kost (Essential Foods).
Ingen planer om at flytte inden for de næste 5 år. Forstå, at vi giver afkald på købsprisen for pigerne i bytte for en service. Du skal være villig til at kommunikere, samarbejde og koordinere med os i løbet af jeres tid i vores program og være dedikeret til at give et sikkert, kærligt hjem i hele deres liv. Der bliver skrevet kontrakt med nærmere vilkår og efter endt samarbejde, bliver de jeres livsledsager uden beregning.

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;