Oprettet 6. oktober 2024

American Bully, hvalpe, 8 uger , salgklar 3.12.2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 25.000. kr.
Placering
Placering
1650 København V



Annoncebeskrivelse

Et af Danmarks vildeste avl afspejlet af stamtavlen. Hundene er nøje valgt og ikke bare et tilfældigt avl. Stamtavlen er fyldt med champions og et par grand champions (vedhæftet billeder ) .
Tæven er blevet parret med "Bergen Viking Bullies Obie". Tæven er en ekstreme pocket bully , der hidtil er uset i Danmark. Hun er en af de bredeste pocket bully med en sund vægt på 31 kg på sin gode dage. 37 cm høj og 58 cm omkreds hoved og kompakt . Hendes navn er ikke for givet, hun er bygget som ingen andre. herhjemme i dk. Hun er HD & AD scannet og godkendt til avl hos vestermose dyreklinik. Hendes personlighed er ligeså unik. Hun er det mest rolige væsen jeg har stødt på i min mange år som hunde avler og det vil hvalpene tage lære af. BERGEN BULLIES Obie er endnu en ekstreme pocket bully . 29 kg og tre cm lavere end moren til. hvalpene med endnu mere bully masse. Dette avl er præget hovedsagligt af MUSCLETONE Blodlinjen med flere champions og Grandchampions i begges stamtavler (clawd & casanova).  Deres struktur kommer ikke bare fra gadekrydsninger og hygge avl.  Det skal siges Obie er næsten 100% Muscletone blodlinje . Enhver spørgsmål vil blive svaret på, så endelig gerne skriv hvis i har nogle.
Der vil blive vedlagt vigtige informationer med og forholdsregler når man modtager hvalpene ved afhentning af Hvalpen.
Hvalpene bliver opdrættet hjemme og med masser af kærlighed . De bliver trænet i at være stuerene samt tilvænning af hverdags lydene så man får en rolig afbalanceret hvalp . Salgsklar som 8 uger dog visse hvalpe bliver her lidt længere hvis jeg føler de skal brug længere tid med moren.
Hvalpene kommer ud til deres ny hjem med.
- Vaccination
- Sundhedstjekket
- Ormekur
- ABKC stamtavle
- intro hvalpepakke ( mad , morens klæder med hendes duft osv)
Prisen afhænger af første valg andet valg osv.
Vi tager vores forholdsregler og har enhver ret til at nægte salg af vores hvalpe. Når man køber hos os har man garanti for sund og vi hjælper livslangt hele vejen!.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;