Oprettet 23. september 2024

Cavalier King Charles Spaniel blanding, hvalpe, 6 uger , salgklar 4/10

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 7.500. kr.
Race
Race
Mops
Placering
Placering
5620 Glamsbjerg



Annoncebeskrivelse

2 skønne han hvalpe søger nye kærlige hjem ?? . En sortbrun med hvidt på brystet og en sort/hvid, klar til at flytte d. 4/10 . De er ud af et kuld på 7 og vokser op i vores hjem, hvor de vil være vandt til alle dagligdagens lyde, børn, andre hunde, katte, høns og heste.
Forældrene er gode familiehunde og meget rolige af sind.
Vi har også en helsøster til hvalpene på 3 år, med det mest fantastiske sind, som man kan møde. ??. Selma er 75% cavalier og 25% mops/dansk svensk gårdhund. Far er ren cavalier, med stamtavle.
(den brune rubyfarvede på billederne) . De sidste billeder er af storesøster og storebror til hvalpene. Hvalpene vil komme til at ligne en cavalier, blot med lidt længere snude.
Blandingen er et bevidst valg, for at fremme sundheden hos racen og undgå racerelaterede sygdomme. Hvalpene vil være chippet, vaccineret og have fået ormekur inden de flytter hjemmefra.
Der medfølger selvfølgelig sundhedsbog fra dyrelægen, en hvalpepakke med foder, halsbånd, legetøj og tæppe. :-). De er født d. 9/8 og vil være klar til at rejse hjemmefra fra d. 4/10, men må gerne blive hos os lidt længere, hvis der er behov for det.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;