Oprettet 6. september 2024

Bichon Frise hvalpe, hvalpe, 5 uger , salgklar 8. Oktober

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 15.000. kr.
Placering
Placering
6000 Kolding



Annoncebeskrivelse

De skønneste Bichon Frise hvalpe med stamtavle -begge tæver sælges. Flora og Rose er så søde- udviser begge godt og roligt sind. De er nysgerrig og vil gerne lege og interagere. De nyder at blive nusset. De sover gladeligt både i arm og i fødekassen alene. Der er tale om stueopdræt. Og vi gør meget ud af at vænne dem til diverse lyde - støvsuger, græsslåmaskine men også cykler mv.
herunder køre i bil, klippe lyde både saks, føn og maskine. Denne uge er vi begyndt at lege med tandbørstning. Vi træner renlighed mv. vi har mennesker i forskellige aldre der besøger og nusser med hvalpene. De introduceres til hunde, som vi er trygge ved og kender adfærden på. I weekenden tager vi dem feks. på en ganske kort tur til stranden. Så socialiseringen og tilvænning til omverden sker nænsomt sker og rolig. Begge forældre har selvfølgelig stambog og er gode hunde med godt sind. De er øjenlyst og har patella 0/0. De er egentlig 8 uger 2. Oktober, men da vi har taget et “pleje barn” altså en hvalp, der mistede sin mor ved kejsersnittet ind, vil vi gerne, at de får den sidste uge med hinanden og hvor han også bliver klar, til at komme hjem til sin familie. Det er Pepsi’s 1. Kuld hvalpe- hun har bare overrasket også at hun tog lille Anton til sig, som hun gjorde. De er blevet nusset og plejet så godt af hende. Derfor vil vi helst, at de først sælges pr 8. Oktober, hvor de vil være 9. Uger gamle. De kommer med stambog, chippet, vaccineret og har fået ormekur hv. 2 uge, sundheds undersøgt og med sundheds attest. De vil få mad med til de første 2 uger, legetøj og tæppe med duften af mor og deres søskende.
Jeg giver gerne tips og vejledning i pelspleje- har du brug for det, er man også velkommen til at få klipning her de første par gange. Man er meget velkommen til at komme og kigge til hvalpene- det vil vi rigtig gerne. :-). Reservations gebyr. 3.000kr. Sidste billede er af mor og far :-).

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;