Oprettet 28. august 2024

Curly Coatted Retriver /LagottoRomagnolo, hvalpe, 3 uger , salgklar 28/9-24

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 12.000. kr.
Placering
Placering
6040 Egtved



Annoncebeskrivelse

Curly Coatted Retriver og Lagotto Romagnolo. 8 dejlige hvalpe af unik blanding. 3 sorte drenge, 3 brune drenge og 2 brune piger. Både lagotto og curly er gode jagthunde og der er vundet mange præmier i morens slægts Linje, lagotto er kendt som trøffel hund pga dens gode næse. Lagotto er en af de ældste kendte racer fra 1600 tallet curly blev avlet i 1700 tallet bl. a. på lagotto, så her går vi back to basics. Dette kuld er ikke avlet med vilje så det er en unik chance for denne blanding. Lagotto er kendt som allergihund og curly som halv allergihund. Flere af disse hunde har haft en høj fødselsvægt og og taget fint på efterfølgende så jeg forventer at flere bliver nogle rigtig store drenge. Jeg forventer deres færdige vægt klasse vil ligge fra 22 kg til 40 kg alt efter hvilken hvalp der vælges. De har alle curlyens flotte farve, med lagotto sjove aftegn. De udviser allerede tegn på at have bevaret Curly vagt gen.
Jeg bruger ikke curly til jagt, men til sygdom og den er helt unik til at opdage hvornår jeg har det værst og ved selv hvordan den hjælpe mig bedst.
Kendetegnet må være: god til allergiker, perfekt til jagt, perfekt som servicehund, har høj arbejdes gen, villighed til at lære, sporhund, terapi hund, familie hund. Selvom det er aktive racer er de også gode sofa hunde. Pga sygdom er jeg ikke særlig aktiv men det har ikke givet problemer her i huset. Her har de bare haft et andet job, nemlig at passe på mig.
Der vil medfølge hvalpe pakke fra Vuffeli, tæpper eller håndklæde m duft af mor og legetøj.
Ved afrejse vil de ha fået 3 gange ormekur, vaccine, chip, sundhedsbog og registreret i Dansk Hunderegister.
Der tilbydes en pasnings aftale indtil hvalpen er 18 uger enten v ferie, dagpleje eller andet der må være brug for.
Vælg nu og følg deres opvækst depositum 5000 som ikke gives tilbage hvis køber falder fra aftale. Drenge 12000 Piger 14000. Forældre hundene og hvalpene er mine børns, men jeg står inde med alt med garanti.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;