Oprettet 25. juli 2024

Schæfer blanding, hund, 12 mdr.





Placering
Placering
8830 Tjele



Annoncebeskrivelse

Vi har længe snakket frem og tilbage om vi skulle omplacere vores kære hund Cille. Vi elsker Cille af hele vores hjerte, og hvis det har været anderledes havde vi jo beholdt hende
Vi har haft Cille siden hun var 9 mdr gammel og hun er 1 år og 3 mdr gammel nu. Vi har før prøvet at kontakte hendes gammel ejer da vi har aftalt hvis det ikke gik at hun skulle tilbage til dem, men intet held deres mobil nummer er ikke tilgænglig længere så andet kan vi ikke gøre at skal omplacere Cille.
Cille er en blanding af schæfer, labrador og broholmer som vi fik af vide af gammel ejer, hun høre efter og alt muligt som en schæfer er god til.
Cille er den mest sødeste og rareste hund når man er hjemme, Cille er begyndt at kede sig for meget når vi ikke er hjemme og er begyndt at ødelægge ting vi har snakket med en adfærdskonsulent at det er separationsangst hun har fået sig, jeg skal starte på skole i august og min mand er arbejder meget pt, og vi når ikke at træne hende inden jeg starter på skole i næste uge, da det tager tid og vi skal følge hendes tempo. Hun kan godt finde på at løbe efter cykelister og knallert men når man kalder på hende kommer hun med det samme.
Der er intet når vi er hjemme hun er meget aktiv og der bliver leget, hygget, snuse og trænet og nusset, Cille kunne ikke de basale ting da vi fik hende, fx gi pote eller sit eller kurv, det kan hun nu. Hun har jagt instinkt når det er noget der skal få fat i så høre hun ikke efter før det er fanget. Cille elsker at putte i sengen og i sofa.
Vi har indset at Cille skal have et nyt hjem hvor der er nogen der er mest hjemme og kan tage hende med alle steder, hun elsker at køre bil, bare man lader døren i bilen stå åben er hun allerede klar til at komme afsted. Hun skal et sted hen hvor der er en anden hund i forvejen. Helst ud på landet og bruge mere krudt.
Hvis det ikke går SKAL HUN HJEM TIL OS IGEN.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;