Oprettet 25. juli 2024

pomeranian, hvalpe, 10 mdr. , salgklar 25/07-2024





Placering
Placering
2300 København S



Annoncebeskrivelse

Vores skønne han pomeranier, Barto (Bartolomeo) har brug for et nyt hjem, desværre. Min kæreste og jeg fik ham i November sidste år og siden da har vores omstændigheder ændret sig, så vi er nødsaget til at finde ham et andet hjem. Han er den skønneste og mest kærlige lille mand på 3 kg. Han er super lydig og nem at træne - han kan give pote, sitte, vente, og gø på kommando. Han er nem og elsker selskab! Han er gladest når han får lov at komme med og da han er 3 kg er han forholdsvis nem at tulle rundt med.
Vi leder efter det perfekte hjem til ham, gerne en familie hvor der altid/ofte er nogen hjemme, og evt. en have, så han ikke er alene for længe af gangen og han har noget frihed. Han har mild seperations angst, så det er vigtigt at hans kommende ejer er obs på dette og klar på at håndtere det med tålmodighed og kærlighed. Den lille mand er ikke god til at være alene - han ødelægger ikke noget, men han kan blive meget angst hvis det er for længe eller hvis det ikke bliver gjort ordentligt og hvor han føler sig tryg. Så det er utroligt vigtigt for os at han finder en ejer/familie som er opsat på at give ham en masse kærlighed. Han elsker børn og andre dyr. Han er utroligt social både med mennesker og dyr.
Vi har adopteret ham fra en familie i syd Portugal da han var 12 uger, vi har derfor ikke stamtavle etc. Kun billeder af begge forældre, som også er pomeranier.
Han er sund og rask - chippet, vaccineret og regelmæssigt tjekket for orme/fået ormekur siden hvalp. Han kommer med pas og sundhedsbog med al information.
Hvis dette lyder som dig, er du velkommen til at tage kontakt :) .

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;