Oprettet 24. juli 2024

Lhasa Apso, hvalpe, 1 uge , salgklar 16/10/2024





Placering
Placering
7900 Nykøbing M



Annoncebeskrivelse

Verdens bedste hvalpe sælges.
Moren er Lhasa apso og det er faren også. De er allergi venlige og fælder ikke men kræver pelspleje og skal klippes. De vil være klar til at tage hjemmefra ca. d. 16 oktober. De vil komme til at veje omkring 8 kg. Og blive ca. 30 cm i højden, men dette kan selvfølgelig svinge lidt. Der er billeder af de to lækre forældre i galleriet. Vores hvalpe vil være vokset op i vores stue med vores to andre hunde samt vores datter på 6. De vil derfor være vant til alle dagligdags lyde. Vi vil renlighedstræne hvalpene, hygge og nusse omkring dem samt spille høje lyde såsom fyrværkeri, musik osv. Der vil medfølge en lille Hvalpepakke til den første tid hos Jer som indeholder foder, et håndklæde med dufte samt lidt legetøj. Jeg vil oprette en Facebook side hvor i kan følge med i hvalpens udvikling og der vil blive lagt videoer og billeder op næsten hver dag. Jeg vil være med glæde svare på spørgsmål inden i får jeres hvalp og naturligvis også efter. Der er et depositum på 1000 kr. ved reservation af en hvalp og derefter 1000 kr. ved valg af hvalp. De 2000 vil blive trukket fra hvalpens pris ved afhentning.
Hvis Jeg ikke kan tilbyde en hvalp med det køn i har ønsket vil i få Jeres depositum retur. Men Derudover vil depositum ikke blive tilbagebetalt. Dvs. hvis I øsnker at ophæve vores aftale. Pris:.
Tæve 9000
Han 8000. Inden de kommer hjemmefra er de chippet, vaccineret, fået ormekur og fået sundhedstjek af vores dyrelæge. Ved interesse eller yderligere information ring eller skriv på . telefon Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;