Oprettet 23. juli 2024

Blanding, hund, 6 år , salgklar Nu





Placering
Placering
1662 København V



Annoncebeskrivelse

Skal Maggie bo hos jer? . Vi har taget Maggie ind fra et loppefuldt hjem, kommet af med lopperne og givet hende massevis af bade og al den kærlighed vi kan. Desværre er Maggie bange for mange af lydene som er i vores lejlighed på Vesterbro - derfor trives hun ikke hos os. Maggie skal bo et sted hvor der ikke er så meget larm som i København og et sted med have. Vi kan tydeligt se hvordan hun elsker at besøge vores sommerhus og mormor hvor der begge steder er have at løbe i, snuse, gå på opdagelse i osv.

Maggie er 6 år gammel. Hun er helt renlig og elsker gåturene. Hun er stille og rolig af sind og hun er nem at pleje, bade og trimme. Hun er bestemt dame, som elsker at ligge i møblerne og blive nusset - helst i skødet eller på ryggen med mave og poter lige i vejret. Hun kan godt lide børn og elsker at blive nusset af vores 2 piger. Hun har før boet sammen med katte, og det befandt hun sig godt med. Hun kan ikke særlig godt lide for nærgående hanhunde. 

Vi har givet loppekur og loppepiller medfølger til opfølgende behandling. Pelstrimmer, snor, foder, godbider og kørebilsele medfølger også. 8,5 kg
6 år gammel
Race: Blanding, Lhasa Apso
Fælder ikke

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;