Oprettet 23. juli 2024

Fransk bulldog, hund, 3 år , salgklar Nu





Placering
Placering
6630 Rødding



Annoncebeskrivelse

Fransk Bulldog uden sundhedsproblemer, sundhedsforsikret og med stambog søger nyt blivende hjem. Han er en glad og meget opmærksomhedssøgende hund. Han trives godt blandt familiens medlemmer, men har det svært når der kommer fremmede, han beskytter og kan vise agressiv adfærd overfor andre hunde og mennesker. Det er vigtigt at nyt hjem er roligt og uden for mange mennesker ind og ud af døren, da det stresser ham. Han kan ikke regulere sig selv, når der krammes og leges vildt vedsiden af ham, det gør ham stresset og han gør.
Han er en dejlig og hengiven hund, der er lydig og kan de helt almindelige kommandoer og nyder godt af at bruge hovedet. Vigtigt at ny ejer har god erfaring med hundeadfærd, så han kan blive trænet yderligere og få ro på.
Det vigtigste for os er et blivende hjem, med tid og rummelighed så han kan udvikle sig videre det fortjener han. Alt udstyr følger med, Stort transportbur, seler og halsbånd, legetøj og tæpper.
Skriv en sms om hvad du kan tilbyde ham, så vil jeg ringe dig op og jeg kan fortælle mere.
Hjem hvor der ikke bor børn eller kommer børn er at foretrække indtil at han er blevet trænet. Mobil . telefon Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;