Oprettet 22. juli 2024

Bichon Havanais/Chinese crested powder puff, hvalpe, 5 uger , salgklar 9 august





Placering
Placering
2970 Hørsholm



Annoncebeskrivelse

Står Du og skal have anskaffet Dig en ny hundehvalp eller er Du på udgik efter Din første hund. Så har vi de dejligste seks små hvalpe som er salgsklare tidligst i weekenden i uge 32. (9-11 august). Der er de 8 uger.
Mor Sofie er en tæve af racen Chinese crested powder puff. Hun er den dejligste familiehund som er hendes familie tættest. Hun kommer fra et kuld hvor hun både var vant til børn og en stor familie. Hun har et godt sind, hun er hengiven og elsker at blive kælet dagen lang. Vi har hende med alle steder i vores familie.
Far er en Bichon Havanies og vi har købt os til en parring af ham. Det er Sofies anden kuld med ham og begge gange har hun fået seks hvalpe. Faren er en børnevenlig, kærlig med et godt sind og han er en smuk hanhund.
Hvalpene vil blive solgt uden stamtavle til 8500 kr.
Vi har to tæver (Den plettede og den hvide med sort næse) og fire hanner.
Alle hvalpene er vant til at bo sammen med vores familie i kolonihave, med børn og voksne som går ud og ind af huset og legekammerater som ofte kommer på besøg. De er vant til hverdagens lyde og vi øver hele tiden deres sanser. Hvalpene kommer jævnligt ud i haven og på terrassen, dette for at træne renlighed. De startede på hvalpefoder da de var ca.4 uger og dette bliver givet morgen og aften. De diger stadig lidt hos moren. De er nogle små aktive, nysgerrige og sociale hvalpe og vi håber på at kunne finde den helt rigtige familie til dem.
De vil have fået ormekur, vaccine og er blevet chippet når de skal flytte hjemmefra.
Ved nærmere information og interesse, kan vi kontaktes på . telefon (Monica) eller. telefon (Maria)

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;