Oprettet 15. juli 2024

Labradoodle x goldendoodle / Double doodle, hvalpe, 10 uger , salgklar 1/7





Placering
Placering
7755 Bedsted Thy



Annoncebeskrivelse

Dejlige Double doodle hvalpe . Mille fødte 9 sunde og raske hvalpe tirsdag d. 30. April. 5 mørke og 4 lyse. Begge forældre har et rigtigt dejligt og blidt sind og binder sig meget til deres ejer, de er ca 50cm over ryggen og vejer 15-17kg, begge forældre er dejlige familiehunde og allergivenlige. Mille Mor er en 1. Generations Golden doodle, med klippepels, hun elsker børn, gamle damer, snacks, lydighedstræning og så er hun en rigtig puttetrold. Vasse Far er en 3. Generations Labra doodle, han er venlig som dagen er lang, og elsker at lege med sin familie. Hvalpene forventes at veje omkring 15 kg, de har alle forskellige afmærkninger og nogle krøller mere end andre, hvalpene trives og vokser rigtig fint, de bliver alle nogle rigtig dejlige hunde. Vi er begyndt at træne lydighed og det klare de rigtig godt. Der er stamtavle på begge forældre og på hvalpene.
Når de er klar til at forlade reden, vil vi sørge for at i får hvalpefoder med til den første tid, samt lidt snacks og et stykke tæppe fra Mille mor.
Hvalpene er født og opvokset i vores stue, og er godt på vej til at være renlige, de er så småt ved at være vandt til families omgivelse og hverdag, med alt lige fra lyde fra plæneklipperen til børn og leg, så de er klar til at komme hjem til deres egen familien en dag.
De er selvfølgelig chippet, vaccineret og behandlet med ormekur. Hvis i har spørgsmål eller gerne vil besøge hvalpene, er i meget velkomne til at ringe eller sende en sms. Depositum er 3000,-. Goldendoodle, doodle, Labradoodle, double doodle, familiehund.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;