Oprettet 13. juli 2024

Schæfer/labrador, hvalpe, 8 uger , salgklar 12-07-2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 8.000. kr.
Placering
Placering
2980 Kokkedal



Annoncebeskrivelse

Schæfer/labrador blandede blandingshvalpe fra 12/5-2024 (Mors dag), der nu er gamle nok til at flytte hjemmefra. Kuldet var på 8 hvalpe, og det er stueopdræt, så de er vant til andre dyr, børn, støvsuger, fjernsyn, arbejdsredskaber, haven, flag, bilkørsel, mv. Alt i alt nogle meget trygge, socialiserede, nysgerrige små vidundere med hver deres personligheder.
Hvalpene har fået 2 x ormekur, har fået sundhedsundersøgelse, og er chippede og vaccinerede, og der medfølger hvalpebog.
Begge forældre haves.
Ved overdragelse underskrives en salgskontrakt, og der foretages omregistrering i Dansk Hunderegister (de er allerede registrerede).
Hvalpene får foder med til den første tid.
V forbeholder os ret til at vælge mellem potentielle familier, så de rette hvalpe kommer til de rette familier. Vi forventer, at I fortæller lidt om jer selv og. jeres familieforhold, og hvad I kan tilbyde vores små guldklumper for et hundeliv. Vi tænker primært hus og have, da de er energiske og nysgerrige.
Prisen er Kr. 8.000 per hvalp, og ved reservation betales Kr. 2.500, der betales forud. Beløbet refunderes ikke ved fortrydelse.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;