Oprettet 13. juli 2024

American Pocket Bully, hund, 5 år





Placering
Placering
7800 Skive



Annoncebeskrivelse

Vi ønsker og finde Albas aller sidste hjem. Alba er 5 år gammel og er af racen Amerikan Pocket Bully, kærlig og en dejlig hund. Men hun har nogle udfordringer,. som gør det svært, og have hende boende sammen med andre hunde. Hun er tålmodig, sød og kærlig ved de andre hunde, lige indtil hun ikke er det mere. Det er som om at der lukker en klap ned.
Hvad den præcise årsag er, ved vi ikke med garanti. Vi fik Alba da hun var 2,5 år, og kender derfor ikke hele hendes historik. For at Alba kan få mest ro i sit hoved, ser vi ingen andre muligheder, end at hun skal ud og bo hos nogen, der kun har hende, hvor hun 100 % kan være i centrum.
Det kan vi desværre ikke tilbyde hende. Alba kan være svær og få kontakt til, og komme "ind" til, når man går tur, og når der sket for meget omkring hende. Og da vi bor på en gård med en masse dyr, synes vi det er en evig stress factor for hende og leve i. Vi har forsøgt med en del hundetræning, men hun har haft svært ved at overskue det udenfor hjemmet, grundet andre hunde, hvilket har gjort træningen kompliceret. Vi har derfor trænet en del FitPaws hjemme hos os selv, hvilket hun elsker. Det første år vi havde hende, stak hun af, ligeså snart vi lukkede hende ud i haven, ligegyldig hvor grundigt vi fik haven hegnet ind, fandt hun en vej ud. Dette er blevet LANGT bedre!. Alba har en lidt tung rygsæk, og derfor skal hun IKKE ud til hvem som helst!. Vi har derfor nogle krav, til evt ny ejer. Vi ser helst at du IKKE har børn, eller at det er voksne børn. INGEN andre dyr i hjemmet!. INGEN katte!!!. Man skal være indstillet på, at der er en del arbejde med Alba. Har forstand og kenskab til racen. Hun har svært ved at gå i snor og trækker enormt meget. Når alt dette er nævnt! Ønsker vi virkelig kun det bedste for vores elskede Alba ?? det skære i hjertet, at vi må erkende, at vi ikke kan tilbyde hende hendes forever hjem, det havde vi lovet hende.
Send en besked om fortæl hvad du kan tilbyde hende.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;