Oprettet 13. juli 2024

Skønne labrador hanner med roligt sind





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
5 uger
Farve
Farve
sort
Antal
Antal
2 hunde
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
2. august 2024
Placering
Placering
9352 Dybvad
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Vi har to skønne sorte labradorhanner, som endnu ikke har fundet deres kommende familie, fra dette års kuld. Der er endnu ikke valgt ud af flokken så man kan stadig nå at komme med input hvis i har faldet for en bestemt.
Kuldet er et køkkenopdræt med deres egen udgang til indhegnet have. De har forskelligt legetøj til at bide i og lege med. De bliver lydtrænet med fyrværkeri og skud, samt vænnet til husets dagligdags lyde. Dvs at hvalpene er utrolig rolige og har et dejligt gåpåmod. De er vant til folk i alle aldre og andre hunde, fra dag et.
Forældrene til kuldet er begge sundhedsundersøgt uden anmærkninger, og gentestet for racetypiske arvelige sygdomme. Tævelinjen har leveret flere hunde til Dansk Blindesamfund som førerhunde. Det siger lidt om hundenes kvalitet og temperament.
Hvis i er blevet mere nysgerrige på hundene, er i mere end velkomne til at henvende jer og arrangere et møde. Så kan i også se moren sammen med hvalpene samt min anden hund. Her kan i også stille alle jeres spørgsmål, vi hjælper gerne med det praktiske. Der følger selvfølgelig foder med, samt sundhedsbog. Derudover er hvalpen vaccineret og sundhedstjekket når den flytter hjemmefra.

MVH Henning

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;