Oprettet 12. juli 2024

Tjekkoslovakisk Ulvehund/Husky, hvalpe, 7 mdr.





Placering
Placering
4573 Højby



Annoncebeskrivelse

Vi står desværre i den møg triste situation at vi bliver nød til at finde en ny kærlig familie der kan tage sig godt at vores Tjekkoslaviske ulvehund/Husky blanding han. Den nye familie, voksne som børn, skal være en erfaren familie indenfor denne race. Han er en fantastisk dejlig og energisk hund, som elsker at løbe rundt i haven, hvor han plejer at lege rundt med en gammel Bully.
Han er rigtig god med andre hunde, hvor han viser et godt hundesprog og elsker leg. Derfor vil anden hund i familien være rigtig godt for ham og været en positiv ting herhjemme.
Han kan også sammen med katte men vil gerne lege med dem og løber efter dem når de ikke vil ham :)
Han er dog ikke så god til andre dyr kommer over til madskålen, han vil ikke dele sin mad, men mennesker kan sagtens sidde og pille i hans skål uden problemer. Han er renlig når man lære hans tegn til han skal ud at kende, og kan ske uheld hvis man sover længe, så det skal der stadig trænes lidt på. Han er god til børn, vi har selv små børn som han næsten finder sig i alt og ellers går han. Men det anbefales dog at børnene er store (14+) og kender til hundes grænser, og det tænker vi også er bedst for ham. Racen er både en blanding af intelligente, venlige, udadvendte, vagtsomme og aktive. Derfor vil det være en fordel, hvis I som familie er meget aktive.
De kræver træning, tålmodighed og masser af rolig positiv kontakt, som vil give jer en skøn hund. Der skal trænes alene hjemme og i bør være forberedt på, at det er en race, der ikke nødvendigvis vil kunne være alene hjemme i lang tid, og ellers er en hundegård en rigtig god løsning da han elsker at være ude. (Det har han her). Vi søger et nyt hjem til ham, fordi min mand desværre er kommet ud for en arbejdsulykke som har givet ham en diskus i ryggen, som går ned i benet. Så han kan desværre ikke de samme ting som han kunne før og da jeg selv har en angst diagnose og har desværre ikke energien til hans aktive behov. Skriv til min mand på oplyst nummer :).

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;