Oprettet 12. juli 2024

DHOKI APSO - Tæve hvalpe, hvalpe, 10 uger





Placering
Placering
4250 Fuglebjerg



Annoncebeskrivelse

De her lækre, yndige og sødeste piger søger nye hjem.
Er der familier, der vil love at elske dem højere end højt – vil vi blive rigtigt glade. Dhoki Apso er deres oprindelige racenavn, men tilflytning til i Europa ændrede racenavnet til Tibetansk Terrier – hvilket vi synes er lidt ærgeligt, da de slet ikke er relateret til Terrier. De har de sjoveste og dejligste væsen, altid rar – en rigtig god familiehund, der elsker at være i cetrum. De elsker at lege og elsker at putte, uden at blive for meget. De er bl. a. stamfar til Lahsa Apso og Tibetansk Spaniel, minder meget om Bichon Havanaise – blot med længere ben.
De vil sagtens kunne gå lange ture, løbe ved siden cykel eller hvis der løbetrænes.
De vejer i snit en 10 kilo og ca. 40 cm. høje over ryggen.
Det er en hund, der ikke er for stor at have med og ej heller for lille til at mærke, man har hund – så en rigtig god mellemstørrelse af hund. De kan klippes eller de kan beholde det lange hår, der kommer. Pelsplejen er minimal ved klipning og stor ved at holde dem langhåret. De er begge meget glade og tillidsfulde, fuld af spilopper – som nu en hvalp skal have. De er opvokset inde, er vant til dagligdagens lyde, sådan de er godt rustet til at flytte hjem til nye, kærlige familier. Racen er en Tibetansk tempelhund, der siges at bringe lykke.
Man siger også det er 1/3 hund – 1/3 kat og 1/3 menneske og det kan vi i særdeleshed skrive under på. De er selvfølgelig dyrlægetjekket + chippet og registreret i DHR. De er vaccineret 1. gang og med sig får de en sundhedsbog. De har fået 3x ormekure og opvokser på kvalitetsmad. Billede 1 -> 3 Sort/Hvid pige / tæve. Billede 4 -> 6 sort/Hvid pige / tæve. Har du lyst il at komme og hilse på de skønne piger, så ring endelig på 20.74.84.85.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;