Oprettet 6. juli 2024

Retriever blanding, hvalpe, 3 uger , salgklar 13.08.24





Placering
Placering
8740 Brædstrup



Annoncebeskrivelse

Vores dejlige Trolla er blevet mor til 10 skønne hvalpe.
De er fra d. 18 juni og dermed klar til at komme hjemme fra den 13. august 2024. Der er:
3 lyse hanner
3 sorte hanner
4 sorte hunner (en af dem er reserveret til os selv). Mor Trolla er halv flatcoated retriever og halv labrador retriever.
Far er 3/4 golden retriever og 1/4 samojede.
Både mor og far er søde og sunde familiehunde. Vi bor på landet, og de vil vokse op med masser af både inde og ude plads, lys, luft og natur.
Hvalpene vil være vant til børn og blive socialiseret med andre hunde, dyr og mennesker og en masse forskellige hverdagslyde, ting og oplevelser. Fx vil de have prøvet at køre i bil, så turen hjem til ny familie kan blive så god en oplevelse som muligt for hvalpen. Og så får de selvfølgelig også en masse ro indimellem. Hvalpene vil være sundhedstjekket, vaccineret, givet ormekur, chippet og registreret inden afhentning.
Det vil være muligt at få et stykke legetøj med som dufter af mor og søskende. Der betales depositum på 2500 kr. som ikke betales tilbage ved fortrydelse.
Vi glæder os til at vise hvalpene frem fra den 14. juli, og håber at de får en ny og dejlig familie som vil passe godt på dem :-) . Vi har lige sat et par billeder ind af hvalpe fra Trollas første kuld, så man kan se, hvordan de ca kommer til at se ud når de er blevet lidt ældre.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;