Oprettet 5. juli 2024

Shih Tzu/Coton de Tulear, hvalpe, 5 uger





Placering
Placering
9600 Aars



Annoncebeskrivelse

Små skønne bamser er klar til at finde kærligt og givende hjem, den bedste blanding ShihTon .
Mor ren Shih Tzu,. far Coton de Tulear har stamtavle og blevet avls godkendt gennem DDA. Hvalpene kommer fra et kærligt hjem med en sund og tryg opvækst. Dette er allerede 3. kuld fra vores Lili, og faren er altid den samme. Hvalpene er kloge og sunde. På billederne kan I se anmeldelser fra tidligere ejere. Hvalpene har. ikke stamtavle, men har meget andet. De får den bedste opvækst og føde. De har fået opmærksomhed og kærlighed 24/7 og det ville mærkes hele deres. liv igennem.
De er allergivendlige og fælder ikke.
Hvalpen blive ikke større end 6 kilo, da de er fuldvoksne. Der findes mange dejlige hunderacer, men ingen så dejlig og bedårende som Vores guldklumper . Den elsker alle mennesker, og den er en stor børneven.
De er meget lærenem og efter en kort indlæringsperiode, hvor man roser meget og har en lille godbid parat, når den kommer styrtende, kommer den altid, når man kalder.
Da den ikke kræver meget lange motionsture, egner den sig også fortrinligt til ældre eller gangbesværede mennesker.
Da de er en lille hunde, kan man sagtens have den med på familiebesøg, og den nyder at komme med på ferie. I er velkommen på besøg eller kan jeg sende video til jer. Jeg kan tage video løbende og sende til jer, så kan I følge med opvæksten. De vil være:
- [x] Chippet
- [x] Vaccineret
- [x] Dyrlæge tjekket med sundhedsbog
- [x] Ormbehandlet
- [x] Registreret i DK hunderegistre
- [x] Hvalpepakke (hygge tæppe, legetøj, mad til start). Ved reservation depositum er 3000 kr, beløbet tilbagebetales ikke ved fortrydelsen.
Vi forbeholder os retten til at vælge den rette familie. Kontakt via sms. telefon Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;