Oprettet 1. juli 2024

dansk svensk gårdhund / jack russell blandinger, hvalpe, 3 uger , salgklar 6/8-2024





Placering
Placering
4250 Fuglebjerg



Annoncebeskrivelse

Den 11/6-24 Fik vores dejlige Abby, 9 skønne Hvalpe ( 6 piger og 3 drenge). Mor Abby er en dansk-svensk gårdhunds blanding, og farmand Morgan er Jack Russell med et utroligt roligt sind.
Det er muligt at møde både mor og far, da de begge er vores. Hvalpene er af stueopdræt, de er kærlige og kontaktsøgende overfor både børn og voksne, da vi er en stor familie.
Vapserne er vant til hverdagens lyde og andre hunde.
Vi socialisere dem efter alle kunsten regler både inde og ude, i rolige landlige omgivelser. Hvalpene vil inden de kommer hjemmefra have fået en sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, have sundhedsbog, samt være chippet, vaccineret og fået 2 x ormekure.
De vil også få en lille farvel pose med fra os af, den dag de rejser fra reden, i den pose vil der bl. a. være lidt mad af deres vant foder, tæppe der dufter af mor og en lille farvelgave mm. Disse små basser, vil være perfekte familiehunde og lette at træne, så hvis du/i går med drømmen om et ekstra lille familiemedlem, så tøv ikke med at kontakte os. Pris: 8500 kr, hvor af 1500 er et depositum som skal betales ved reservering og ikke refunderbart. Vi glæder os til at høre fra dig/jer. varme hilsner fra
Nathalie og Charlie .

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;