Oprettet 25. juni 2024

Yorkshire Terrier , hund, 4 uger , salgklar 10-08-2024





Placering
Placering
7260 Sønder Omme



Annoncebeskrivelse

Vores dejlige Yorkshire terrier hvalpe er klar til besøg. Her taler vi om vildbassen Tessa og den nuttede bamse Tyson, der glæder sig til at møde skønne mennesker, som brændende ønsker sig et nyt familiemedlem. Vi laver intet fjernsalg, hvilket vil sige at vi gerne vil se dig/jer sammen med hunden, inden en aftale. Lidt om hundene.
Vores 2,5 årige tæve Jessie, fødte d 28/5 tre skønne hvalpe. To tæver og en hanhund. Vi har selv valgt at beholde en af tæverne, hvorfor vi sælger en af hvert køn. Mor vejer ca. 2,5 kg og far vejer 1,8. Der er billeder af både mor og far (sort) i albummet. Når vi laver en aftale om køb af en hvalp, tager vi et depositum på 4.000 kr. Dette bliver ikke refunderet, hvis køber springer fra. Omvendt vil det blive trukket fra prisen ved overtagelsesdagen. Der medfølger:
Chip, ormekur og vaccine.
Transporttaske, som dufter af familien.
Hvalpefoder til den første tid. Vi går op i at hvalpene trænes i grooming, så mødet med vand og sæbe, negleklipper, saks og trimmer ikke er fremmede for dem. Vi transport træner og socialiserer hvalpene i det omfang de kan holde til. Der er også fokus på at vænne hundende til de almindelige lyde de vil møde i en almindelig husholdning. Støvsugning, børneleg mv. Hvis vores tekst efterlader spørgsmål, så tag endelig fat på os.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;