Oprettet 16. juni 2024

Doodle mix, hvalpe, 8 uger , salgklar 13.8





Placering
Placering
7950 Erslev



Annoncebeskrivelse

Mor er eurasier/labrador og far er golden doodle. Disse fine hvalpe er andet skønne kuld fra de to.
Hvalpene fra første kuld er faldet vidt forskelligt ud i forhold til udseende, men i forhold til temperament bliver alle beskrevet som dén bedste og mest familievenlige hund. Der er 6 tæver og 5 hanner (2 reserverede)
Mor Skygge er født hos os, og vokset op med sin egen mor og søster på samme matrikel. Hun er super blid, lige glad for sofahygge, skovture eller løb ved siden af cyklen. Elsker at tumle på gulvet med børnene efter aftensmaden.
Far Ingolf er venligheden selv og nysgerrig så man skulle tro det var løgn. Hvalpene vokser op i et bofællesskab på landet med med 13 mennesker mellem 9 og 65, høns, katte og 6 voksne hunde. De møder babyer, småbørn, støj og stilhed, strand, skov, bilture og forventes renlige når de flytter hjemmefra. Vi ser meget gerne at hvalpene kommer til nye hjem med god tid. Land eller by betyder ikke noget, så længe der er tid og kærlighed til den lille nye. Enkelt billederne er af hunde fra sidst kuld, collagerne er af hundene hundene på matriklen. Der kommer løbende billeder af de forskellige hvalpe når de foretager sig andet end at spise ved deres mor.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;