Oprettet 23. maj 2024

Aussiebordor, hvalpe, 3 uger , salgklar 29/6





Placering
Placering
4684 Holmegaard



Annoncebeskrivelse

Aussiebordor hvalpe 3 uger, salgsklar den 29/6. Vores supersøde Cleopatra, føde den 4 maj, 8 helt igennem vidunderlige hvalpe. Der kom 4 piger og 4 drenge, alle velskabte og i god vægt.
Moderen Cleopatra er Aussiedor 1/2 Australsk Shepard, en dejlig intelligent, rolig og glad hund. Hun kan med alt og alle, dyr som mennesker, bor i hus med anden hund samt en lille kat, så hvalpene er derfor vandt til andre dyr. Faderen Cosmo er Blue Merle Aussiebor blanding 1/2 Australsk Shepard og 1/2 Bordercollie også en super fin og smuk, dejlig familiehund, som også er vandt til andre dyr og børn i alle aldre.
Begge forældre har gode hofter, albuer og øjne og er helt igennem sunde. Hvalpene behandles som en stor del af familien(stueopdræt) indtil de flytter hjem i deres nye familier. De vil gå rundt i hjemmet, samt have adgang til gårdhave, samt stor baghave, således at de bliver vandt til mange hverdagslyde inde som ude og bliver trygge ved dem.
Hvalpene vil blive solgt når de er 8 uger. De vil være vaccineret, chippet og sunhedstjekket, inden de flytter til deres nye familier.
Der betales kr 2500,- ved reservation af hvalp, samt kr 2500,- ved udvælgelse af jeres hvalp. Disse beløb refunderes ikke ved fortrydelse. Resten kr 5000,- betales ved afhentning af hvalpen. Man er selvfølgelig. velkommen til at besøge hvalpen undervejs.
Ved interesse ring eller skriv på. telefon nr. - Eller skriv på der DBA. Så finder vi ud af om en hvalp kan matche jeres familie.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;