Oprettet 19. maj 2024

Papillon/Pomeranian, hund, 12 mdr. , salgklar 19/5-24

Placering
Placering
8600 SilkeborgAnnoncebeskrivelse

Sødeste Bella søger desværre et nyt hjem.
Det er slet ikke med vores gode vilje, og vejen til dette valg har været lang.
Jeg (moderen i huset) kan desværre ikke tåle hende, hvilket er den eneste grund til, vi nu er nødt til at lede efter en ny familie til Bella. Bella er en blanding mellem Papillon og Pomeranian. Af udseende ligner hun meget en Papillon, men af sind er der en del Pomeranian. Hun er ikke altid helt klar over, hun er en lille hund, og så kan hun godt gø. Hun blev 1 år i den 12/5-24, så hun er stadig ret ung. Hun er livlig og legesyg, og kan næsten ikke være i sin krop af glæde, når der kommer gæster. Dog ved hun godt, at jeg fx ikke vil have, hun hopper op af mig, så sætter man grænsen, lærer hun det også. Hun er vokset op med vores børn, som nu er 2-16 år. Hun er meget glad for både børn og voksne, og hun kan lide både kvinder og mænd.
Hun er en hund, der elsker at være der, hvor vi er, og hun knytter sig meget til sin familie. Vi ved ikke, hvordan hun tager det at være alene hjemme hver dag, da det ikke har været nødvendigt her, men når vi skal noget, enten i løbet af ugen eller i weekenderne, så er det ikke været et problem for hende at være alene hjemme. Hun sover i et bur om natten i vores soveværelse.
Hun er vant til at få bad og få klippet pelsen lidt, og hun finder sig pænt i det. På gåture kan hun godt gø af andre hunde. Vi tror mest, hun er usikker, når hun møder andre hunde på den måde. Når hun kommer ned til min far og hans to hunde, så leger de fint sammen uden problemer. Kat kan hun også med, såfremt katten er sød ved hende. Hun er en god hund, og vi tænker hun vil kunne trives i en børnefamilie, og i familier/par uden børn.
Her har hun adgang til have, som hun nyder meget, så det skal der også være i hendes nye hjem. Vi foretrækker beskeder her på DBA, hvor man skriver lidt om sig selv, og hvad man kan tilbyde Bella.
Vi forbeholder os retten til at vælge mellem interesserede, så vi finder det bedste hjem til Bella.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;