Oprettet 3. maj 2024

Labradoodle , hvalpe, 4 uger , salgklar 31.05.2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 15.000. kr.
Placering
Placering
9800 HjørringAnnoncebeskrivelse

Tulle fik hvalpe d.6. April 2024, hun har født hvalpene i stuen, og er nu flyttet ind i køkkenet. Vi har 2 drenge, 3 hunde Tulle, Lilli og Vuffi. Vi bor i livligt hus med mange gæster, naboer, legekammerater og en stor familie, som er en del af vores hverdag. Det betyder, at hvalpene bliver socialiserede, de får masser af kærlighed fra store og små og bliver vant til al verdens lyde og lugte. Tulle(Mor) er testet for div. genetiske sygdomme og er en labradoodle i mellem størrelse,(16kg) hun er multigen.
Tofu (far)er testet for div. genetiske sygdomme og er en labradoodle ( 2. generations). i en mellem størrelse.(18kg). Hvalpene vil være klar til flytte hjemmefra d.31. maj 2024, her vil de være chippet, vaccineret første gang, fået ormekure, sundhedstjekket osv. Når de rejser herfra vil de have sundhedsbogen med, et tæppe, som lugter af Tulle, og en lille pose med mad m. m. Hvalpene bliver en mellem størrelse -ca 42cm i højden og omkring 14kg. Der er 3 lyse/karamel tæver og 2 lyse/karamel hanner.
Og 2 sorte tæver og 2 sorte hanner.
Alle hvalpene både lyse og sorte har hvide pletter og eller poter i forskellige grader.
Hanner koster 15.000kr
Tæver koster 17.000kr. Hvis man ønsker at købe en hvalp, skal man betale et reservationsgebyr på 4000kr, som ikke bliver betalt tilbage, hvis man fortryder. Når reservationsgebyret er betalt, er hvalpen reserveret til jer, ellers er den stadig “ledig”. Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere spørgsmål.
Mvh Sissel

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;