Oprettet 2. maj 2024

Golden retriever , hvalpe, 1 uge , salgklar Forventet Uge 30/31

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 12.500. kr.
Placering
Placering
3200 Helsinge



Annoncebeskrivelse

Vær med helt fra starten, og før hvalpene kommer:
Vi venter et dejligt kuld hvalpe på vores skønne, milde og elskede Karla (ren Golden retriever, uden stamtavle, karlas far havde dog en meget flot stamtavle) Karla er blevet parret med Kenzo, en dejlig han hund, med det mildeste og dejligste sind. Kenzo er også ren Golden retriever.
Begge to er helt lyse / hvide.
Begge hunde er sunde og raske, uden nogle kendte arvelige problematikker. Karla bliver 3 år til juli iår og Kenzo bliver ligeledes også 3 år til juni. Kenzo har før lavet et meget smukt og raskt kuld hvalpe.
Karla elsker alle mennesker, hunde og er smadder god til børn også. Skriv dig op, og fortæl om dig selv, hvad du/i ønsker og hvad du kan tilbyde, for en af karlas hvalpe.
Krav fra vores side er, at der skal tegnes en sundhedsforsikring når hvalpen overtages, samt ser vi ikke at der ansøges hvis du bor i etage ejendom. Vi ønsker kun de bedste hjem for hvalpene og forbeholder os retten til at sige nej. Vi forventer at de bliver født i slutningen af maj måned, og vil derfor være klar i til at komme ud til deres nye familier i slutningen af juli måned. (Omkring uge 30/31) . Hvalpene kommer til at være sammen med os i huset, komme i haven, få alle de nødvendige indtryk, blive vaccineret, ormekur, chippet og registreret i dansk hunde register. Vi vil gennemgå alle henvendelser løbende, og kontakte de udvalgte familier når hvalpene melder deres ankomst, hvor efter vi selvfølgelig forventer at i kommer og besøger os / dem, og udvælger hvalp. Og man er velkommen til at komme så meget man vil, i hvalpenes tid hos os. Praktisk: hvis man efter hvalpene er kommet, ønsker at købe en / bliver valgt som kommende familie. betales der et depositum på 3000 kr, og resterende 9500 betales når hvalpens afhentes. Skriv “ansøgning” til: email
Eller. telefon nr:. telefon Vedhæft gerne jeres. telefon nr så vi kan komme i kontakt med jer efterfølgende. Vh. Cecilie, Anders og Karla

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;