Oprettet 30. april 2024

Labradoodle, hvalpe, 8 uger , salgklar 26/5

Placering
Placering
4872 IdestrupAnnoncebeskrivelse

Kontakt. telefon eller. telefon En piger og en dreng tilbage. Så er det altså nu i skal slå til, hvis i søger verdens dejligste familiehund.
Vores dejlige labrador Tuli og skønne Pepe en hvid kongepuddel har fået de dejligste krøllede hvalpe.
Tuli er familie hund og har altid været en del af børneflokken, hun er utrolig lydig og forstår alle kommandoer, Tuli går altid uden snor på strand og i skov, uden problemer. Hvalpene kom til verden d. 31/3 og vil vokse op midt i vores stue, blandt alle dagligdagens aktiviteter og lyde. Vi har 4 børn i alderen 4-11 år, så hvalpene får kærlighed og nus så meget de orker. Hvalpene kommer til at veje ca 25kg og de får masser af krøller. Hvilket vil sige at de nærmest ikke fælder. Vi går meget op i hvilke hjem vores hvalpe ender i, så hvis interessen skulle være, vil vi meget gerne høre lidt om jer og hvad i kan tilbyde vores hvalpe. Ønsker i at reservere en hvalp, betales et depositum på 3.500kr. Ved afhentning betales rest beløbet. Hvalpene kan flytte hjemmefra d. 26/5
og vil ved afhentning have fået en sundhedsundersøgelse, blevet vaccineret og chippet og have en sundhedsbog.
Fuldblods store søster have og billeder kan sendes så man kan se hvordan de ender med at se ud. Vi glæder os meget til at høre fra jer.
Alt henvendelse skal ske på. telefon eller . telefon Tags: Labradoodle doodle labrador kongepuddel puddel.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;