Oprettet 29. april 2024

Bichon Havanais, hvalpe, 7 uger , salgklar 12. maj 2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 14.000. kr.
Placering
Placering
4270 Høng



Annoncebeskrivelse

Prop & Berta, Krøllebølle, og lille Prut er snart klar til deres nye hjem. De er uden stamtavle. Billede 1 : Gruppebillede
Billede 2:. Bertha
Billede 3: Krøllebølle
Billede 4: Lilleprut
Billede 5: Prop
Billede 6: Mor Sally.
Om mor & far: . Mor Sally er Bichon Havanais, uden stamtavle, far er Bichon Havanais med stamtavle. Mor Sally vejer 6.4, og er en lille, vagtsom og kærlig familiehund - hun følger en overalt, og elsker køreture ud i det blå. Hun er reserveret overfor fremmede, og hun skal lige se folk an, før hun vil hilse på dem.
Hun giver dig pote når hun vil have opmærksomhed, og hun sover helst ved siden af på hovedpuden med dynen på. Om hvalpene:
Prop: Han, cremehvid.
Berta: Pige, sort og hvid, halvdelen af ansigtet er sort, anden halvdel er hvid.
Krøllebølle: Pige, cremefarvet, og er krøllet i pelsen.
Lilleprut: Han, sort og hvid, sort i ansigtet, hvid blis på næsen. De er alle legesyge, men har hver deres personlighed som træder tydeligere frem for hver dag. Mor er godt i gang med at undervise i hundeetiquette, og hvalpene er blevet gode til at lave tis og prut på engangsunderlag, hvilket vil være en stor hjælp med renlighedstræningen i deres nye hjem. De spiser Olivers hvalpefoder, samt BARF. Gunnarkatten er fast daglig besøgende, så de er vante til kat og andre hunde, udover mor. Hvad vi gerne ser hos deres kommende familier:. Vi vil gerne finde nogle ansvarlige hundeejere, der gerne vil tilbringe de næste mange år i selskab med en sød og trofast lille hund, som både ansvars- og sundhedsforsikrer, og som har sat sig ind i det at være en god hundekompagnon. Inden afrejse, vil hvalpene have været ved dyrlægen og fået deres 1. vaccination, ormekur, chippet og være registreret i Dansk Hunderegister.

Ved afrejse, får de en mulepose med af deres hvalpefoder (Olivers hvalpefoder, lam), og legetøj der dufter af søskende og mor. Der er mulighed for at reservere en hvalp på forhånd mod betaling af depositum.
Dette kan aftales nærmere.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;