Oprettet 1. februar 2024

Yakutskaya Laika med DKK stambog

Sælges til 14000 kr.
Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
9 uger
Farve
Farve
Trefarvet og sort/hvid med og uden blå øjne
Antal
Antal
5 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
26. januar 2024
Placering
Placering
5492 Vissenbjerg
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Yakutskaya Laika er en ældgammel polarhund fra det nordøstlige Sibirien. Racen blev godkendt af DKK i 2020 og der er ca 20 af dem i Danmark. Dette er det første kuld i DK. Hvalpene har stambog, men racen findes ikke i GiPotes database.

Forældrene er importeret fra Rusland efter gode linjer, de er højt præmierede og grundigt sundhedstestet. Begge lever som familiehunde og bruges som trækhunde på hobbybasis.

Hvalpene vokser op midt i stuen og er vant til børn, katte, høns og andre hunde.

De har den alm hvalpepakke med DKK stambog, dyrlægekontrol, ormekur, chip, registrering i Dansk hunderegister, forsikring til 3 md, foder, legetøj, tæppe osv.

Desuden er de mentaltestet, høretestet og DNA-testet.

Hundene egner sælges til aktive familier. De har et middelhøjt aktivitetsniveau. Det er en alsidig race som elsker at arbejde og som også er rigtig god til at slappe af, når de ikke arbejder. Udover at være slædehunde, egner de sig til fx løbetræning, canicross, kickbike og lign. De er rigtigt glade for at træne fx agility, rally og lydighed, og høj grad også sporarbejde. De fungerer fint som familiehunde og knytter sig meget stærkt til deres mennesker.

Der er tre hanner og to tæver til salg. En tæve vurderes udstationeret.

Gibbus (han, trefarvet): madglad bulderbasse, med tyk, vamset pels. Han vil sælge sin sjæl for en godbid, elsker opmærksomhed og har potentiale til at blive en særdeles god udstillingshund.

Valde (han, sort, med lidt hvidt): Modig og nysgerrig, altid med på nye eventyr. Stjæler sokker.

Storm (han, sort/hvid): Puttegris som elsker at være i hænder. Han er nysgerrig og stabil og elsker at træne. Bedstevenner med katten.

Saia ’Lillefisen’ (Tæve, sort/hvid med blå øjne): Mindste i kuldet, meget blid og lidt forsigtig og skal have god tid. Falder i søvn i børnenes favn når de kæler med hende. Kunne godt tænke sig at løbe efter hønsene.

Tinka (Tæve, hvid med sort maske og et blåt og et brunt øje): Elsker mennesker og vil gerne have opmærksomhed. Cirkushund, som kan klatre op af hvad som helst.


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


;