Oprettet 26. november 2023

Cavalier King Charles, hvalpe, 7 uger , salgklar 031223

Placering
Placering
7790 ThyholmAnnoncebeskrivelse

Cavalier King Charles - Smukke og harmoniske hvalpe. Klar til at rejse hjemmefra den 3/12-23. Hvalpene er stueopdræt og er derfor vant til alle dagligdagslyde, andre hunde, katte og mennesker der kommer og går. De er i hænder mange gange dagligt, og har oplevet alle de ting, der er med til at præge en hvalp, så den får en sund opvækst. Vi går meget op i, at hvalpen socialiseres så den er godt rustet til et liv hos en kærlig familie.
Alle forældre og bedsteforældre er sunde og raske dyr, som er glade og kærlige familiehunde. Forældre- og bedsteforældre er hjertescannet, testet fri for CCS og CFS, patellatestet og øjenlyst.
Cavalieren knytter sig meget til mennesker, er glade for børn, og er nemme at opdrage på. Cavalier King Charles er en mellem størrelse selskabshund, som ikke er krævende, hvad motion, eller plads angår, men har brug for omsorg, nærvær og et kærligt hjem. De meget legesyge, hengivne og intelligente, super til aglility.
Hvalpene vil inden afrejse til deres nye 5* hjem være dyrlægeundersøgt med sundhedsbog, chipmærket og registreret i Dansk Hunderegister, vaccineret (inkl. Leptospirose) og have fået 3 x ormekur. Med sig i rygsækken får de; halsbånd og line, mad til den første tid, lidt legetøj og et tæppe, der lugter af mor og søskende. Desuden får I adgang til hvalpefællesskabet i vores facebookgruppe og livslang support. Vi har både mor, moster og en søster, som alle kan ses og nydes her hos os. Hvalpene er klar til at rejse hjemmefra tidligst den 3/12, men vi er meget fleksible så det kan passe ind i familiens kalender. Kontakt mig gerne for en hundesnak, hvor jeg meget gerne fortæller mere om vores hunde og passion for sundt opdræt. På billederne ses en ruby tæve og en blenheim han.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;