Oprettet 2. november 2023

Yorkshire Terrier

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 5000 kr.
Race
Race
Yorkshire Terrier
Farve
Farve
Brunlig
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
2. november 2023
Placering
Placering
8520 Lystrup
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vi leder efter et roligt hjem, til vores allerbedste ven.. Vil du/I passe på ham og give ham det bedste liv ❤️
Anton er en lille blanding af pomeranian og yorkshire terrie, han bliver 2 år til december og vejer ca 2 kg. Og er derfor nem, at have med.
Af flere familiemæssige årsager, ser vi os desværre nødsaget til at sige farvel til vores elskede lille Anton. Han er en glad hund der ELSKER mennesker – han kan med både hun hunde (han har aldrig mødt en han hund) og katte, men skal dog ikke bo med dem, da han har brug for ro. Anton er desværre stresset i vores lille familie og dynamikken mellem vores anden hund og vores kat + 2 børn er for meget for ham. Han skal derfor ikke til et hjem med andre dyr og børn under 12 år.
Han elsker mad og han elsker at putte i seng, sofa og andre steder hvor hans menneske er.
Han er ikke god til, at køre i bil, men super nem, at have med ude. Han kommer altid når man kalder og kan derfor fint gå uden snor. Dog ikke ved befærdet vej.
Generelt er han en hund med højt drive og vil rigtig gerne være med , hvor du er. Endnu mere hvis du har ekstra gode godbidder i lommen!
Vi ønsker for Anton, at han kommer et sted hen, hvor han alene skal have opmærksomheden. Ideelt går ny ejer hjemme og kan være sammen med ham hele dagen. Derudover har han tendens til at gø en del når folk går forbi haven eller det banker på døren, dette kan dog hænge sammen med, at han føler, at han skal passe på og er alfa han i hjemmet, så med den rigtige ro, vil det kunne trænes væk.
Anton kan sagtens være alene hjemme – op til 8 timer, hvilket han har været hos os, dog i bur, da han ellers igen føler sig stresset, med ro i hjemmet kan dette også trænes ❤️
Anton kan besøges i hjemmet og vi kommer gerne til dig, for at se om kemien er der.
Vi vælger ikke den første og den bedste, da vi skal være HELT sikker på at han får et godt og blivende sted at bo.
Kan du tilbyde et 5-stjernet hjem til vores bedste lille ven? Så skriv gerne en besked til os, med lidt info om dig/din familie og hvad du/I kan tilbyde Anton.
Opkald besvares ikke, send gerne en besked og så vender vi tilbage hvis det har interesse.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;