Oprettet 26. juli 2024

Malteser, hvalpe, 1 uge , salgklar 12. September





Placering
Placering
8541 Skødstrup



Annoncebeskrivelse

Badem og Mini (maltesere) har fået 6 fantastiske unger, 2 piger og 4 drenge.
De blev født 18. Juli og er derfor klar til deres nye hjem fra d. 12. September.
Da jeg arbejder hjemmefra har jeg masser af tid til at lære hvalpene det hele såsom og være omkring mennesker, lyde og hvalpene opvokses både med mor og far. Hvalpene bliver ved modtagelse:
Vaccineret
2-3x Ormekur
Chippet
Sundhedstjek
Sundhedsbog
Mad
Muligvis andre småting som hvalpen ville elske at få med såsom tæppe, legetøj osv. Begge forældre er maltesere, og begge to er super dygtige hunde som elsker at socialisere sig, er kærlig og intelligente! . Vi har følgende hunde rækkefølge efter fødsel:
1. Milo drengen (blå) Han er den første der kom ud til verdenen og vejede 183 gram.
2. Bella pigen (rød) født 1,5 time efter med 147 gram
3. Mercedes pigen (lyserød) født lige efter med 135 gram (den mindste i kullet)
4. Basse drengen (grøn) som vi troede var den sidste blev født med 158 gram
5. Muffie drengen (lilla) som kom u forventet blev født med 180 gram (han er den længste af dem alle i dag, stort og stærk dreng)
6. Maxi drengen (sort) som også kom til verdenen u forventet vejede 151 gram. I dag en uge efter vejer de alle mellem 3-400 gram ca. Badem har været super dygtig til at give dem mælk uden problemer. Hvalpenes mor vejede lige knap 4 kg før graviditeten og faren Mini vejer knap 4.3 kg . Der reserveres med et beløb på 2.000 kr og gives IKKE tilbage ved fortrydelse! . Igennem hele processen vil jeg dele billeder, videoer, deres personligheder og oplevelserne med jer hvis i ønsker dette. Vi ønsker kun at handle med dem som er sikre på at beholde hunden, og som kan give dem et trygt og kærligt hjem!! .

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;