Oprettet 24. juli 2024

Maltipoo, hvalpe, 8 uger , salgklar 28/07/2024





Placering
Placering
7500 Holstebro



Annoncebeskrivelse

Maltipoo hvalpe: zobel, sort, hvid.
Hvalpene er 8 uger gamle og er klar til at tage til deres nye hjem den 28. juli. Vi har 3 piger og 1 dreng. Drengen er hvid (han har beige og sorte pletter). Pigerne er: 1 sort (har hvide pletter) og 2 zobel.
Tre hvalpe har samme størrelse og en er mindre. Målvægten for de 3 større hvalpe er max 5 kg (faderen vejer 5 kg, moderen 4,5 kg). Mor er malteser, far er en chokoladefarvet miniaturepuddel.
Maltipoos er blevet ormekur tre gange, de har allerede deres første vaccination (24. juli), en chip, en lægeundersøgelse og sundhedsbøger. De er registreret i det danske hunderegister. Alt du behøver er en e-mail til dyrlægen, og han vil ændre hundens navn og oplysninger om den nye ejer.
I de første 2 uger af dens liv hørte eller så hvalpen ikke. Efter 4 uger lærte han at gå, han har set mange steder, maskiner, mennesker og dyr, men han har ikke set alt (hvalpen sover meget). En hvalp er et lille hundebarn, den har brug for meget pleje og læring, for den lærer ikke alt af sig selv. Den tredje måned af en hvalpes liv er det bedste tidspunkt at lære. En ung maltipoo har brug for meget motion, er meget energisk, alt er spændende for ham.
Pris på hunde fra 12.000 til 17.000 dkk.
Hvalpene har hvalpepakke (skåle, snor, sele, legetøj, Eden hvalpefoder, yndlingsgodbidder, blød donut hundeseng, tæppe, håndklæde, poopposer.).
Tænk grundigt over dit køb. Depositum 5.000 kr, ikke refunderet ved fortrydelse.
Vi inviterer dig til vores hus for at møde vores hunde. Hvis du har spørgsmål, så skriv til os.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;