Oprettet 23. juli 2024

Goldendoodle, hvalpe, 8 uger , salgklar 23.07.2024





Placering
Placering
7000 Fredericia



Annoncebeskrivelse

Goldendoodle, F1b, hvalpe. Goldendoodle hun hvalp, der er blevet gjort alt for at give hvalpen den bedst tænkelige start på livet. Minnie er vokset op i et hjem med to børn, kat og hund af anden race. Har været i hænder 24/7 og fået massere kærlighed.
Der er gennemgået bio-censor og ESI programmerne og socialiseres på allerbedste vis. Hun er vant til børn, dagligdags lyde, blive badet/ føntørret, lyde fra fyrværkeri (lydoptagelser), køre i bil og begyndende renlighedstrænet. Hun er meget rolig, hviler i sig selv, “zen-hunde” som deres forældre. Mild, blid, bund-stabil og virkelig nem at træne.
Begge forældredyr er sunde, raske, ekstremt kloge og kærlige, børnevenlige og glade familiehunde. Forventet vægt ml 20-30 kg., dog var Minnie den mindste i kuldet. Begge forældre har gennemgået dyrlægens årlige sundhedsundersøgelse (sidst i august ‘23 uden anmærkninger). Mor og far er begge undersøgte for racerelaterede sygdomme og fundet egnet til avl. Far har DKK stamtavle og er røntgen undersøgt for HD - med A på begge sider (bedst opnåelige resultat). Er undersøgt for ED - med bedste resultat - O - på begge sider. Er desuden fotograferet og fri for OCD i alle led. Vaccineret og Chippet
- Sundhedsattest.
- Reg. I DHR
- 3* ormekur
- Mad til den første tid.
- Tæppe med der lugter af mor.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;