Oprettet 15. juli 2024

Pomsky (Husky/Pomeranian, hvalpe, 4 uger , salgklar 14/8-24





Placering
Placering
7200 Grindsted



Annoncebeskrivelse

Ægte F2 pomsky hvalpe. Mor: Nuska f1 pomsky og vejer 6,5 kg. Hun er god som dagen er lang, og det er generelt noget andre bemærker. “Sikke et dejligt sind, den hund har”. Hun elsker at putte og er så venlig og glad overfor alt og alle. Far: Olli f1 pomsky og vejer 6,2 kg. En virkelig dejlig hund meget lig Nuska både i udseende og sind. Han er meget kærlig. De små bamser?? Født d. 19 juni. Plettet: En han og den største af dem. Han er nysgerrig, modig og med gåpåmod allerede. En rigtig dejlige basse.
21.500,-. Sort med lyse/brune aftegninger: En han og den mindste. Han er en rigtig puttetrold og vil helst ligge ovenpå/sammen med mor eller bror.
Han har en pote, hvor den ene tå (pege-tå) er en smule skilt fra de andre. Poten bukker en smule mere end den anden. Han går dog helt normalt på den.
11.500,-. Begge hunde udvikler sig som de skal. De tager på, de går, tumler, begynder så småt at løbe og er allerede opmærksomme på “stort” toiletbesøg, når de kommer ud.
Hvalpene er stueopdræt. Der er 3 små/mindre børn i huset, så de er vant til både høje og pludselige lyde/bevægelser. Hvalpene vil blive vant til skoven, “gåtur” i byen og vant til børn.
De bliver meget socialiseret, da jeg er hjemmegående med børnene. Hvalpene vil naturligvis være tjekket ved dyrlæge, vaccineret, fået orme kur osv. Der betales et depositum på 2500,-, som ikke tilbagebetales hvis du/I fortryder, men bliver fratrukket købsprisen. Hvis du er interesseret, så send os gerne en besked (eller ring:-) ) med hvem du er.
(Vi forbeholder os retten til at vælge køber til hvalpene)

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;