Oprettet 3. maj 2024

Puddel, hvalpe, 5 uger , salgklar 25.05.2024





Placering
Placering
8410 Rønde



Annoncebeskrivelse

Minipuddelhvalpe til salg. Vores hunhund har fået seks skønne hvalpe, som er klar til at komme ud til deres nye hjem, når de er fyldt 8 uger, lørdag den 25. maj.
Mor er en sort dværgpuddel, der måler 35cm over skulderen og vejer 7 kg, far er en brun dværgpuddel, der måler 35 cm over skulderen og vejer 5,5 kg. Begge har et godt typisk puddel-sind. Hvalpene vokser op som stueopdræt, hvor de jævnligt oplever både andre hunde, forskellige mennesker og børn i alle aldre. Allerede nu er de utroligt nysgerrige, legesyge og meget glade for at være i hænder. Ved afrejse er din hvalp vaccineret og har fået ormekur. Nogle af hvalpene er allerede afsat. Se herunder en oversigt over de hvalpe, der leder efter sit hjem. På billederne er de ledige hvalpe også angivet. Sort han med hvidt fipskæg - ledig
Sort hun 2 - ledig
Sort hun 3 - ledig
Mørkebrun han - afsat
Lysebrun han - reserveret
Sort hun 1 - afsat. Vi forbeholder os retten til at kunne afvise interesserede, da det er meget vigtigt for os, at vi kan være sikre på, at vores hvalpe kommer ud i hjem, hvor der er tid og overskud til at skabe et godt hundeliv. Besøg er meget velkomment, og har vi aftalt, at du skal købe en af hvalpene, er du meget velkommen til at komme på besøg ad flere omgange, så hvalpen når at lære dig godt at kende. Pris: 8.000 DKK - 2.000 DKK i forudbetaling ved reservation. Ved kontakt skriv eller ring til Signe Christensen på telefonnummer: . telefon Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;