Oprettet 28. april 2024

Samojede, hvalpe, 10 mdr.





Placering
Placering
2300 København S



Annoncebeskrivelse

Jeg havde aldrig troet jeg kunne få. mig selv til at omplacere en hund, så det er med meget tungt hjerte og megen overvejelse, at vores samojede han på 10 mdr søger nyt hjem, han er uden stamtavle, og med sundhedsbog og alle vaccinationer og pas. Han er en sød, helt renlig selvfølgelig, og meget aktiv
Han bliver let meget opkørt og kan have svært ved at slappe af. Han elsker andre hunde , og kan være lidt længe om at forstå hvis den anden hund ikke gider mere.
Vi har hans far som lige er blevet 8 år , en meget stille og rolig hund, og han er primært grunden til at beslutningen er blevet taget, da han er meget nedtrykt og deprimeret, han kan slet ikke få plads og fred for Apollo, han gider slet ikke Apollo,. vi har prøvet ALT , det skal siges at vi har haft hund i mange. år både Golden retriever og. Samo. før dem vi har nu.
Han forsøger at sige fra , de skal jo helst selv sætte grænsen, men det virker ikke - og specielt når de er ude løse - så flyver Apollo lige på ham , gøer og bider efter ham. Det kun sandsynligvis kun bliver værre jo mere moden og dominant Apollo bliver
Det skal siges at Apollo kun er sådan overfor ham - aldrig overfor andre hunde, selvom han som sagt kan have svært ved at forstå når den anden ikke gider.
I hundeskoven er han som regel god til selv at følge med , men som hormonerne nu rigtig er igang kan han have svært ved at løsrive sig. Han. fortjener at komme til nogen som har stor erfaring med samojede, og som vil prioritere. at give ham god opmærksomhed og træne ham, og som har hus og have , disse ting er ufravigelige krav. så undlad venligst kontakt hvis ikke du kan opfylde disse krav.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;