Oprettet 27. april 2024

Blandingsrace, hund, 3 år , salgklar nu





Placering
Placering
3120 Dronningmølle



Annoncebeskrivelse

Suri (Surikat), Labrador blanding, mellemstor tæve på 3 år søger sin hjerteforbindelse. Suri med det åbne hjerte i panden er en usædvanlig skønhed. Men hun knytter sig ikke omgående til nye mennesker/ hunde. Selvom hun er en meget kærlig sjæl, er hun mere en `en mands/kvindes vovse. Meget kælen, hengiven og intelligent. Suri er god til mange ting og lærer hurtigt. Hun går pænt i snor, kører gerne i bil - og kan bedst lide hanhunde på samme størrelse og alder. Hvilket Suri ønsker sig i det nye hjem: En bedste kammerat, der kan lide at lege, men som også kan være i ro. Der skal også være en indhegnet have. i det nye hjem, hvilket Suri sætter stor pris på, og er vant til.
Suri kan mødes hos mig her i Nordsjælland, hvor jeg har passet og trænet hende. Hun var lidt understimuleret da hun kom her fra det tidligere hjem. Manglede lidt tillid/ selvtillid.
Men hun indhenter hurtigt og er nu parat til at finde sit match, der må påregne at vinde Suris hjerte og derfor bruge hertil den nødvendige tid.
Skriv gerne lidt om hvad du/I kan tilbyde Suri.
(Fotos er på vej).

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.