Oprettet 28. marts 2024

Malteser - Shih Tzu - (Boomer hvalpe), hvalpe, 5 uger , salgklar 19/04





Placering
Placering
4220 Korsør



Annoncebeskrivelse

Boomer hvalpe
Super skønne, søde og frække uldtotter. Min skønne Malteser tæve Nala er parret med min datters skønne Shih-Tzu Simba. Vægt: mor 5,5 kg far 6 kilo. Hvid dreng: Carlo
Sort/hvid dreng: Rufus . Født d. 23/2 og er gåhjemklar d. 19/04. Henvendelse sms/opkald :. telefon (ikke mail). Jeg har gjort alt for, at skabe det bedst mulige sind i mine hvalpe og elsker oplevelsen sammen med mine hvalpe fra start til slut. De sælges med sundhedsbog, ormekur, vaccine og chip.
Der medfølger en lille kasse med et tæppe, legetøj, godbidder og lidt foder til de første dage i deres nye hjem. Forældrene har et fantastisk temperament.
Ingen af forældrene har tendens til løbeøjne, og disse racer er både fældefri samt allergivenlige. Jeg er hjemmegående, og hvalpene er min absolutte førsteprioritet, og der lægges oceaner af kærlighed og tid hos mødrene og hvalpene.
Går rigtig meget op i at socialisere hvalpene (lyde/sanse/nusse), og tissetræne, bade/frisering/føntørring’s træning, da jeg ved hvor meget den første tid af hvalpenes liv, har af betydning for den lille kære hvalp’s sind/temperament, samt for den nye familie, resten af hvalpens levetid. Hvalpene er i min stue så de socialiseres og vænnes til dagligdagens lyde og bevægelser.
De er vant til mine gæster’s og mine børnebørn’s nusseri og er vant til min datters hunde, som indimellem kommer på besøg og har selv to tæver. De bliver præsenteret for alle daglidagslyde, men øver også andre lyde, og de kommer med ud at køre bil flere gange, og kommer også med udenfor og lege og tisse. Pris 10.000;
Depositum 2.000;
Jeg forbeholder mig retten til at vælge, om det er det rigtige hjem for mine hvalpe.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;