Oprettet 28. marts 2024

Rottweiler, hvalpe, 12 mdr.





Placering
Placering
9220 Aalborg Øst



Annoncebeskrivelse

Mit navn er Bobby, er du min sidste og bedste ven?" . Bobby skal desværre andetsteds, da personlige forhold har ændret sig, og jeg desværre ikke kan give ham den tid, stimulering eller plads, som han har brug for og fortjener. Han har et helt fantastisk sind. Elsker voksne såvel som børn, dog kan han godt lidt glemme, at han altså ikke vejer 10 kg længere og hoppe op eller ramme ind i folk, dette gælder også børn (ikke aggressivt). Han bliver bare så begejstret for nye mennesker.
Han er rigtig god med andre hunde, specielt hunner og andre hvalpe, og han ville elske at komme et sted hen, hvor han har en at lege med (helst lidt større hund, så de virkelig kan bruge noget energi sammen). Han er renlig og kan de mest normale kommandoer som sæt dig, dæk, ud, ind, kom og her. Han er dog en stædig lille satan, så ikk forvent han gør, hvad du ber om i sekundet du ber om det, medmindre du har en lækker godbid i hånden, så kan det kun gå for langsomt at makke ret. Men han skal bruge en masse træning stadig. Han er desværre ikke en lejlighedshund, så han skal et sted hen, hvor der er en god have eller plads til at han kan hoppe og lege, for han kan egentlig sagtens underholde sig selv, men han foretrækker self at du leger med ham.
Han kan sagtens være alene hjemme i mange timer af gangen og har aldrig haft et problem med det. Han snupper noget fra bordet engang i mellem, hvis det er inde for rækkevidde, men han bliver ikke destruktiv af at være alene. Hvis du kunne tænke dig at blive Bobbys sidste og bedste ven, så ræk ud til mig her, så kan vi tage en god snak om ham.
Jeg forbeholder os retten til at vælge den helt rigtige ejer til Bobby, så vi sikre på han ikke bliver kastet rundt fra familie til familie. Desuden vil man også skulle godkende at opdrætter får jeres info. Han er købt uden stamtavle. Fået ormekur og vacciner.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;